Nieuw met cammen als camgirl

6
Nieuw met cammen als camgirl

Mijn naam is Ilse en ik ben nog nieuw met cammen. Ik heb deze website (waar ik nu zelf op mag schrijven!) over cammen als camgirl aandachtig gelezen. Nu ik de stap heb genomen om te gaan cammen vind ik het leuk om ook mijn ervaringen te delen op deze Diary Of A Camgirl. Wellicht dat het andere camgirls of nieuwsgierige helpt een goede kijk te hebben op het leven van een webcamgirl!

ACHTERGROND: deze website is opgestart door Katie. Zij is niet meer actief als camgirl. Andere girls krijgen nu de kans om hun ervaringen te delen!

Even voorstellen

Ik ben dus Ilse (alias) en ben 19 jaar. Het is mijn tweede jaar als student en zoals je wellicht weet krijg je geen studiefinanciering meer. Ik woon sinds dit schooljaar op kamers in een druk maar gezellig studentenhuis. Mijn zus is al uit huis en woont samen met haar vriend. We hebben goed contact. Mijn vriendinnen van de basisschool zie ik niet zoveel meer. Wel heb ik leuke nieuwe vrienden op de Uni waar ik graag een biertje mee ga drinken.

Waarom ben ik gaan cammen

Zoals ik al aangaf krijg ik geen basisbeurs meer. Mijn ouders kunnen geen geld bij leggen dus ik heb een baantje waarmee ik geld verdien. Die inkomsten vielen behoorlijk tegen en nu ik helemaal op mezelf woon zijn mijn uitgaven een stuk hoger. Volgens mij mag ik er wel zijn qua uiterlijk en ik vind geheime en stoute dingen heel spannend en interessant. Op mijn kamer heb ik internet en hij kan op slot. Een webcam moet ik nog wel aanschaffen, een losse webcam is veel handiger volgens deze post en dat geloof ik wel.

Wat heeft de knoop doorgehakt

Toen ik zocht op thuiswerken vond ik al snel dingen zoals callgirl en webcamgirl of camgirl. Dit leek me eerst helemaal niks want stel dat iemand me herkent! Toen ik zocht naar ervaringen kwam ik deze blog tegen. Dat webcammen ook anoniem kan en zonder geluid vond ik erg prettig. Ook is Katie hier heel eerlijk geweest over de verdiensten van een camgirl. Zonder ander inkomen, dus met belasting voordeel, moet het cammen me meer gaan opleveren dan mijn baantje achter de kassa.

Waar ga ik cammen

Dat houd ik liever geheim vanwege mijn anonimiteit. Ik cam 1-op-1, dat lijkt me fijner om mee te beginnen. 5 gesprekken tegelijk voeren… poeh! 1 lijkt me al spannend en lastig genoeg nu!

Daarnaast vind ik het heel spannend en leuk om mijn ervaringen met een groter publiek te delen! In volgende posts zul je meer lezen over het aanmaken van mijn nieuwe identiteit en account. Ook wil ik graag mijn eerste ervaringen met alle geĂ¯nteresseerde lezers delen. Ben jij ook nieuw met cammen? Laat het dan vooral even weten!

Kus,

Ilse

  1. Hoi Ilse, ik ben een man en kijk af en toe op webcamsites van meiden, vanaf 18plus. Dan ben ik zelf ook geheel naakt. We hebben wat normaal contact en langzaamaan wordt het seksueel. Dan gaan we privé. Ze laten dan gewoon alles intiem zien en ik speel met mezelf. De meeste meiden doen dat zelf dan ook. Nadat ik ben klaargekomen op de intieme beelden van hun lichaam praten we altijd nog even na. Daarna is de sessie voorbij.

    Ik vind het fijn.

  2. Hey ik zou graag willen beginnen met webcammen omdat ik momenteel niet rond kom . Ken er iemand een veilige pagina en Die ook correct zijn met de uitbetalingen .

LEAVE A REPLY