Waar cammen als camgirl?

Als webcamgirl heb je veel keuze uit verschillende webcamplatformen. Waar cammen als camgirl? Klik op de verschillende pagina’s over verschillende platformen en kies zelf! Op deze pagina heb ik een aantal algemene dingen op een rij gezet.

Aanmelden als webcamgirl

Als je je gaat aanmelden als webcamgirl moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je wilt zelf webcamgirl worden, ongedwongen.

That’s it. Yeah, really. Natuurlijk komt er veel bij kijken. Je praat continue met geile mannen, misschien wil je jezelf laten zien maar misschien ook niet, je lichaam en als je wilt je gezicht staan op het internet. Als je jezelf wilt promoten zet je mooie foto’s en links naar je webcamprofiel op social media zoals facebook of twitter maar dat is allemaal geen vereiste! Een webcam is wel erg handig om te cammen en een goeie internetverbinding is ook belangrijk.

Webcamplatformen zullen altijd naar je echte naam, vaak naar adresgegevens en altijd naar een kopie van een geldig identiteitsbewijs vragen. Dit zullen zij nooit vrijgeven aan andere bedrijven of klanten dus maak je daar vooral geen zorgen over.

Freelance werk

Als webcamgirl ben je een freelancer. Dit is ook de omschrijving die je kunt geven als je belastingaangifte doet. Ja belasting komt er nog bij kijken. Laat mooie verhalen over 56€ per uur verdienen je niet boven het hoofd stijgen, daar moet alle belasting nog vanaf en waarschijnlijk hou je 60% van je verdiende bedrag over.

Kies een webcamplatform waar je wilt cammen

Er zijn er veel en misschien vind je niet meteen een platform dat bij je past. Geen nood. Op mijn blog beschrijf ik een aantal van mijn eigen ervaringen maar ik ben niet de enige die daar over schrijft. Op de informatie pagina’s van een webcamplatform zul je alleen positieve verhalen vinden maar als je het internet afzoekt kun je waarschijnlijk meer waarheden vinden. Je kunt meer verdienen door in een groep te chatten, met meerdere klanten tegelijk. Het kan zijn dat je dat maar niks vindt. Het is ook mogelijk om 1op1 met klanten te chatten of om zelfs alleen maar te bellen.

Webcamgirl worden en zijn is populair omdat je zelf je werktijden kunt bepalen en zelf kunt kiezen wat je wel en niet wilt. Laat klanten, een platform of wie dan ook dit nooit veranderen. Het is werk maar het moet wel leuk blijven, voornamelijk voor jou!

Als je vragen aan mij hebt over waar je kunt cammen of welke andere vraag dan ook? Stuur me dan gerust een berichtje.

Dikke kus,

Katie

 

  1. Hoi, gisteren heb ik me aangemeld bij Islive, maar ik heb nog niks van ze gehoord.

    Laten ze het je ook weten als ze jou, om welke reden dan ook niet willen als camgirl?

LEAVE A REPLY