Cam4

Omschrijving webcamplatform Cam4

Het webcamplatform cam4models is de camgirlsite voor de bekende webcam website cam4.com. Het is op mogelijk om als vrouw, man, stel of transseksueel te cammen op cam4. Je mag ook met een groep voor de webcam! Niet alleen Nederlandse mensen kunnen zich aanmelden en er kunnen bezoekers van alle nationaliteiten in de chatbox belanden.

Wist je dat: Bij cam4 kun jeNederlandse IP-adressen blokkeren, zo kunnen vrijwel alle Nederlanders niet in jouw chat terecht komen.

Cam4 maakt gebruikt van Tokens voor de uitbetaling. Op deze pagina lees je meer over cammen op cam4.

Profiel

Foto’s

Je kunt allerlei foto’s op je profiel plaatsen. Hiervan is één foto je profielfoto. Als je online bent is dit en screenshot van je huidige uitzending. Naast openbare foto’s kun je ook foto’s in een ‘fanalbum’ zetten, daar vertel ik je straks meer over.

Snapshots

Tijdens je webcamshow worden er snapshots gemaakt. Deze worden weergegeven op de site tenzij een land dat verbiedt. In het begin worden er een aantal shots gemaakt, deze worden weergegeven in je profiel en op de homepage van Cam4. Tijdens de show worden er ook nog snaps gemaakt, je bent immers altijd in beweging. Er wordt niet aangegeven wanneer dit gebeurt, dus let goed op als je je gezicht niet op een snap wilt hebben!

Fanclub

Je bezoekers kunnen deel uit maken van een Fan Club voor 25 Tokens per maand. Met een Cam4 Fan Club ben je dus zeker van je maandelijkse inkomsten. Je fans krijgen de volgende te gekke functies als ze je supporten:

  • Toegang tot Fan Club Afbeeldingen
  • Een Badge naast hunUsername in de Chat
  • Privé Berichten versturen tijdens je Uitzendingen
  • Unlimited Cam4 Mails sturen
  • Altijd gratis meekijken als Voyeur naar Privé Shows
Informatie
  • Leeftijd (hoeft niet je echte leeftijd te zijn)
  • Woonplaats (hoeft niet je echte woonplaats te zijn)
  • Welke talen je spreekt
  • Uiterlijke kenmerken zoals haar en oog kleur
  • Vragen over je seksleven

Daarna krijg je ruimte om een eigen beschrijving te geven. Deze kun je zo groot en leuk maken als je zelf wilt met verschillende lettertypes, kleuren en met het toevoegen van foto’s.

Weergave op de website

Je naam, leeftijd en afkomst zijn direct te zien op de homepage. Als je de muis op je afbeelding houdt zie je de verschillende live snaps voorbij komen. Op je profiel zijn foto albums zichtbaar en je profielinformatie.

Mogelijkheden

Freechat

Zodra je on line gaat kom je in een grote chatbox terecht. Hier kan iedereen in! Je hoeft je niet aan te melden of te registeren. Deze mensen kunnen alleen niet met je chatten, en je geen tokens geven. Je kijkers kunnen soms oplopen tot honderden of zelfs duizenden. In de praktijk verdien je hier echter niks aan helaas.

Mensen die zich wel geregistreerd hebben kunnen met je kletsen in de groepschat, maar dit kan maar tot 50 bezoekers! Daarom is het belangrijk als kijker dat je snel bij je favo camgirl in de chat komt, anders kun je niet meer met haar kletsen als ze erg populair is.

Hoe verdien je hier dan? Kijkers kunnen je tokens geven! Hoe je je doelen kunt instellen lees je verderop.

Als iemand je niet bevalt, kick je hem zo de chat uit. Je kunt kijkers ook helemaal bannen, als ze bijvoorbeeld erg onaardig of irritant zijn.

PM

Speciale Goldmembers, andere cammers of klanten die veel geld uitgeven, kunnen alle camgirls ook privéberichten sturen. Deze komen als een soort msn gesprek naast je groepsgesprek te staan.

Veel mannen zullen je vragen om hun een PM te sturen, dit kan door op hun naam te klikken (zo kun je ook hun profiel bekijken). Hier hoef je echter niet op te reageren, of je vraagt er tokens voor! Dan weet je in ieder geval dat ze serieus zijn.

Hier krijg je geen extra verdiensten voor.

Prive

Kijkers kunnen er voor kiezen je privé te nemen. Hiervoor stel je een aantal tokens per minuut in. Met deze functie kan de klant in kwestie met je chatten, je kunt echter ook nog in de groepschat kletsen als je wilt. Daarnaast kun je een tarief instellen voor voyeurs. Deze mannen kunnen in de groepschat met je praten en naar je kijken.

De privé shows kun je zelf uit zetten op ieder gewenst moment.

Groepshow

Je kunt ook zelf een show opstarten. Je kiest een bepaalde hoeveelheid tokens voor de kaartjes die klanten kopen voor jouw show. Daarnaast kies je de lengte van de show, geef je een aantrekkelijke omschrijving en stel je een limiet in. Bijvoorbeeld dat je 5 kaartjes wilt verkopen binnen een kwartier. Heb je je doel gehaald? Dan kun je je show starten! Zo niet? Ook dan mag je show van start, maar je kunt er ook voor kiezen je klanten hun geld terug te gegeven.

Tijdens de groepshow kunnen andere mensen nog steeds kaartjes kopen. Maar natuurlijk probeer je in de freechat zoveel mogelijk klanten te trekken. Tease met de camera en zorg ervoor dat ze je show willen zien!

Kadootjes

Ten alle tijden kunnen klanten je kadootjes geven, dit zijn ook verdiensten die direct bij je inkomsten geschreven worden.

Verdiensten

Je verdient dus tokens. 100 tokens staat voor 10 USD dollar. 1 dollar is op dit moment 0,90 eurocent.

In de freechat kun je een doel opstellen. Bijvoorbeeld: 250 tokens. Hierbij stel je ook een tijdslimiet in, deze zie alleen jij. In een lege box zet je neer wat je doet als je je doel gehaald hebt. Ga je naakt? Ga je een show doen? Jij mag het zeggen. Daarnaast is het goed om meer informatie te geven en natuurlijk moet je ook voor je je doel gehaald hebt teasen met je kijkers.

Bijvoorbeeld: 5tks PM, 20tks any flash, naked@goal, pussy play in PVT 12tks/min.

Zo weten je kijkers waar ze aan toe zijn 🙂 Zoals je ziet gebruik ik afkortingen, lekker makkelijk!

Voor een privéshow kun je tokens vragen, 6 tokens minimaal. Stel je zet hem op 6 tokens, en dat is heel weinig, dan is dat dus al 0,60 dollar cent. Als je dan 4 kijkers hebt is dat dus 2,40 dollar per minuut! Dat is 2,15 euro per minuut, bizar veel al toch! Maar je zult eerder 12 of 18 tokens vragen voor privé. Het is normaal om voor de voyeurs minder te vragen.

Voor de groepshows vind ik het nog lastig te zeggen wat het beste is om te vragen. Ik probeer het nu met 25tokens voor een show van 10 minuten, en dat loopt aardig goed. Ik heb eens 7 kaartjes verkocht, dus 17,50 dollar voor 10 minuten showen!

Uitbetaling

Uitbetalingen vraag je zelf aan. In principe staan je verdiensten meteen in je account, in dollars. Hiervoor ga je naar het kopje ‘geld verdienen op cam4’ in je account. Je moet minimaal 50dollar hebben verdiend om een uitbetaling aan te vragen.

Er zijn veel verschillende methodes mogelijk. De beste voor ons in Nederland is via Payoneer. Als je dit nog niet hebt maak je dit heel makkelijk aan via cam4. Je kunt dan kiezen voor een bankoverschrijving. Wel zo makkelijk en binnen 3 dagen na je uitbetalingsverzoek.

Aanmelden

Aanmelden bij het webcamplatform cam4 gaat heel snel. Eerst kies je een gebruikersnaam en dat zit je direct in je account. Deze vul je helemaal in en via het kopje ‘geld verdienen op cam4’ kom je op cam4tokens.nl. Op deze pagina vul je je ‘echte’ gegevens in, onderteken je een on line formulier en upload je foto’s van je ID kaart. Pas als daar je account gecontroleerd is kun je een betalingsverzoek doen.

Als je zou willen cammen op cam4 of daar meer informatie over willen kun je hier klikken.

Mijn ervaring met cammen op cam4

Cammen op cam4 bevalt me tot nu toe goed. Ik vind het tokensysteem nog steeds erg wennen maar het gaat steeds beter. Ik ben wel echt verbaasd hoeveel de privéshows hier opleveren en heb er al een aantal gehad. De groepshows vind ik ook erg leuk om te doen. Als iedereen die kijkt betaald doe en laat ik ook gewoon waar ik zin in heb. Anders laat ik toch echt pas mn borsten of billen zien als er iemand getipt heeft, en steeds op geld vragen is ook niet leuk om te doen!