ClubSense – thuis.nl

www.thuis.nl

Thuis.nl is een platform waar mannen 1 op 1 kunnen chatten met een camgirl van hun keuze.  Ze kunnen haar bellen, bellen met beeld of chatten met beeld. Echter moet de camgirl deze hebben ingesteld. Zij kan er ook voor kiezen om alleen bellen aan te zetten.

Zelf heb ik alleen beeld met chatten aanstaan. Tijdens de chat kun je altijd nog kiezen om er alsnog bij te bellen met de huidige klant.

De camgirls kunnen ook gesmst en gemaild worden. Deze berichtjes komen alleen op je platform terecht en krijg je niet echt op je telefoon of mail adres. Dit is echter maar een klein deel van de diensten. Klanten kunnen je een berichtje sturen wanneer je weer eens on line komt of een fantasie delen.

Je kunt eens op de site kijken om te zien hoe de profielen eruit zien van andere camgirls. De foto’s die te zien zijn stuur je zelf in. Deze worden eerst goedgekeurd en daarna op de site geplaatst. Ook moet je een profiel tekst maken. Deze kun je af en toe veranderen en in richten op het jaargetijde of iets noemen over een aankomende feestdag. Maak alleen geen valse beloftes, bijvoorbeeld dat je helemaal naakt gaat en dat dan vervolgens niet blijkt te doen. Daar krijg je ontevreden klanten van.

Alle informatie die je over jezelf geeft mag nep zijn. Je naam, je leeftijd (max. 5 jaar verschil je met je echte leeftijd), woonplaats etc. Ik raad ook zeker aan om hier niet je echte gegevens in te vullen.

Voordelen:

–          Door alle aandacht, 1 op 1 chat, blijven klanten langer hangen wat meer verdiensten betekent.
–          Het is makkelijk om het gesprek bij te houden.
–          Je krijgt een vast bedrag per klant per minuut dus je hebt zekerheid over wat je gaat verdienen.
–          Door alle aandacht die je een klant 1 op 1 kunt geven bouw je snel een kring op met vast klanten die vaak terug komen.
–          Je kunt je showtje geheel aanpassen aan de wensen van jouw ene klant wat veel tevredenheid en vaste klanten oplevert.

Nadelen:

–          Je hebt een kans om meer te verdienen dan het vaste tarief.
–          Je gaat pas verdienen als er een klant belt en er zal altijd tijd zitten tussen twee klanten.
–          Moeilijke vragen of dingen die je niet wil beantwoorden zijn lastig te ontwijken.

LEAVE A REPLY