Beste tijd om te cammen

0
Beste tijd om te cammen

Deze vraag zie ik heel vaak voorbij komen; wat is de beste tijd om te cammen? Wanneer is het druk en wanneer komen er veel klanten binnen? Dat is niet overal precies voor te zeggen maar door de jaren heen (poeh zo lang alweer) het ik een ritme ontdekt. Dat deel ik met je in dit artikel!

’s Ochtends

’s Ochtends is het vaak rustig. Er zijn niet zo heel veel klanten MAAR en zijn ook niet zo heel veel camgirls! Klanten zijn verveeld en hebben niet veel keus. De kans is dus groot dat de klanten die er zijn in jouw chat terecht komen. Doe je best op een mooie snapshot en promoot jezelf online, succes gegarandeerd!

’s Middags

Dat is voor mij de minst ideale tijd. Nu moet ik zeggen dat ik op de 1op1 chat altijd wel iemand in de chat heb. Net zoals in de ochtend is er weinig aanbod aan camgirls. Er zitten klanten op kantoor die even afleiding willen of mensen hebben een vrije dag en zin om te cammen. Net als in de ochtend is de kans dus groot dat de klanten in jouw chatroom belanden.

’s Avonds

Bingo! Het wordt drukker en drukker en drukker. Met klanten én camgirls. De beste tijd om te cammen is waarschijnlijk ’s avonds. Dit komt voor de meeste mensen (waaronder jij) het beste uit qua tijd. Werk en school zijn voorbij, het wordt donker en mensen krijgen zin. Vanaf 7 a 8 uur is het rushhour tot een uur of 11 a 12. Er is veel concurrentie in de avond dus doe je best om op te vallen en anders te zijn dan die andere camgirls. Aan de andere kant, is er genoeg voor iedereen. Veel klanten zullen je chat binnen springen en direct weer verdwijnen op zoek naar de ene camgirl waar ze warm van worden. In een groepschat ben je druk aan het typen maar uit ervaring weet ik dat nieuwe klanten je chat dan snel weer verlaten. Vraag je klanten netjes om een break, sta op, show je lichaam, flirt met de webcam en geef ze waar ze om vragen. Klanten stoppen even met kletsen en kunnen van jouw genieten in volle glorie in plaats van een camgirl die alleen maar zit te typen.

’s Nachts

Tot zo’n uur of 2 ’s nachts blijft de drukte. Je kunt ’s avonds beginnen en kijken hoelang je het volhoudt maar als je een nachtbraker bent is het zeker de moeite waard om zo lang mogelijk op te blijven. Steeds meer camgirls gaan naar bed en alle klanten die nog niet voldaan zijn of klanten die ook nog niet willen slapen belanden bij jou in de chat. Doe rustig aan, ga lekker op je bed liggen en zorg ervoor dat al je klanten met een lekker gevoel naar bed gaan met jouw beeld op hun netvlies. Op de drukke tijden zullen ze dan ook eerder voor jou kiezen, je bent laat voor ze opgebleven en misschien heb je nog wel diepgaande gesprekken gehad. Op die manier maak je binding met je klanten en je zal merken dat het echt leuk is als je vaste klanten krijgt.

Wil je weten wanneer er een nieuw artikel on line komt? Volg me dan op twitter of facebook, of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

LEAVE A REPLY