Terugblik 2014

0
Terugblik 2014

Happy New Year! Goede voornemens zijn een belangrijk onderdeel van het nieuwe jaar. Vorig jaar heb ik een artikel geschreven met daarin mijn goede voornemens. Eens kijken of ik die heb waargemaakt in een terugblik van 2014.

Cammen

  • Ik wil in 2014 streven naar 200€ per week verdienen als camgirl. Dit is dus 200*52=10.400€ dit jaar. Zo weet ik zeker dat ik niet in de problemen kom met studiefinaciering en andere toeslagen maar verdien ik toch een lekker zakcentje.

Niet gelukt 🙁 Ik heb zelfs een aantal maanden niet gecamt! Ik kan daar best een artikel over schrijven, hoe je het beste weer terug kan komen als camgirl. Ik ben namelijk nog lang niet uitgecamt ;). Waarom heb ik dan zolang niet gecamt? Ja, misschien vertel ik dat later nog eens..

  • Ik wil gaan beginnen met cammen bij Xmodels. Via de mail heb ik daar een vraag over gekregen en als ik naar hun website kijk ziet het er goed uit! Ook leuk dat ik mijn lezers hier meer over kan vertellen.

Ja gelukt! En ik vind Xmodels ook echt een leuk camplatform. Lees mijn pagina over Xmodels voor meer informatie en het artikel over mijn eerste indruk.

  • Ik ga een programma zoals Camsplitter uitproberen. Daarmee kan je tegelijkertijd cammen op verschillende camplatformen. Hier kan ik vervolgens ook over schrijven :).

Niet gelukt, geen tijd voor gehad denk ik, of niet aan gedacht. Deze moet ik maar meenemen naar volgend jaar denk ik!

Bloggen

  • Ik ga iedere week een leuk artikel on line zetten over cammen als camgirl en alles wat daarbij komt kijken.

Ahh ook niet gelukt! Maar ik ga weer heel erg mijn best doen om dat dit jaar wel vol te houden, beloofd!

  • Ik wil  meer gaan schrijven over mijn swing ervaringen, zoals een clubbezoek of een leuke date.

Dat is wel gelukt toch? Ik heb al geschreven over mijn eerste club ervaring, een oneerlijke date, mijn eerste thuisdate in twee delen en mijn eerste gangbang feestje!

  • Ik ga vaker artikelen schrijven over een avond/dag cammen. Wat ik aan had, wat voor klanten ik kreeg, wat ik heb gedaan etc.

Een paar artikelen, over een avond cammen met Islive, een bijzonder avondje en over cammen met mijn vriend.

  • Ik wil een bekende webcamgirl interviewen met vragen van lezers (en natuurlijk met eigen vragen).

Ja gelukt! Oh wat was dat ontzettend gaaf. Milena Star die mijn site leuk vindt en graag wat vragen heeft beantwoord. Een aantal van deze vragen zijn ingestuurd door mijn lezers. Gaaf!

Ook dat is gelukt :). Wat is Anouk een leuke meid en wat is het jammer dat ze niet meer blogt. Lees hier mijn artikel met haar.

  • Ik wil 500 volgers krijgen op twitter. Als dat lukt ga ik een fotoshoot doen om eens echt mooie plaatjes op mijn blog en camprofielen te zetten!

Bijna! Op dit moment heb ik er 430. Het is zo apart en het is zo snel gegaan. Ook op facebook en instagram heb ik over de 100 volgers en likes.

  • Ik wil gastblogs en columns gaan schrijven voor andere sites en blogs.

Ik heb een gast blog geschreven voor girlongirldating.com maar helaas is dat bij maar 1 blog gebleven. Dat heeft geen specifieke reden eigenlijk.

Er zijn best een aantal dingen gelukt dit jaar :). Dat zijn dan ook gelijk de hoogte punten in deze terugblik 2014. Helaas heb ik niet alles waar kunnen maken maar dat is niet erg. Doelen zijn ervoor om je harder te laten werken en zodat je kunt zien waar je naar toe werkt.

Heb jij al je goede voornemens van 2014 waargemaakt? Hoe komt het dat je sommige doelen wel haalt en andere niet? Heb je al voornemens voor dit jaar?

Direct weten wanneer er weer een blog on line komt? Volg me dan op twitter of facebook, of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

LEAVE A REPLY