Camgirl en zelfverzekerd

0
Camgirl en zelfverzekerd

Heel veel mensen hebben een mening over camgirl zijn. De meeste camgirls zijn onzeker over hun baantje en willen liever niet dat hun omgeving hiervan weet. Mijn vrienden die van mijn baantje als camgirl weten zijn eigenlijk altijd positief. Ze vinden het stoer maar er is ook altijd die vraag, waarom ben je begonnen? Ben je onzeker? Wil je aandacht en horen dat je er goed uit ziet? Camgirl en zelfverzekerd, dat ben ik. En ja ik ben soms ook een heel onzeker meisje. Camgirl zijn kan je zelfverzekerdheid een boost geven maar let op, je moet wel een beetje stevig in je schoenen staan.

Reacties van je omgeving

Bereid je maar voor, ook al weten mensen niet dat je camgirl bent je zul je toch een beetje aangevallen voelen als de media weer staat de schreeuwen dat al die meiden eens moeten stoppen met naaktfoto’s plaatsen op instagram en twitter. Hoe willen wij als vrouwen serieus genomen als wij onszelf te koop zetten? Ik kijk daar zo tegenaan: Ik ben in het dagelijks leven vrij dominant, overal een mening over, pro actief, aanwezig.. Dan is het juist heerlijk om dat op de sociale media en in mijn werk even helemaal los te laten. Lekker een slet zijn, laat ze maar op mijn lichaam geilen, klaar komen en de chat verlaten. Voor een ander kan dat andersom zijn. In de chat wil de klant iets van je en kun jij als camgirl zeggen dat hij daar wel netjes om moet vragen. Zou je dat ooit tegen je baas zeggen als je iets moet doen? (Ik wel, maar goed zo ben ik ­čśë )

Die omgeving kan ook wel weten dat je camgirl bent en ook dan zul je negatieve of niet al te enthousiaste reacties kunnen krijgen. Maar eerlijk, kun je ooit iedereen tevreden stellen? Nee, dus doe waar jij je goed bij voelt!

Reacties van klanten

Ja ja al die complimenten en aanschouwen hoe graag je klant je hebben wil werkt heerlijk voor je zelfverzekerdheid. Maar ze zijn niet allemaal zo aardig. Ik heb het weleens gehad dat een klant me uit schold en zei dat ik een hoer was. Deze klanten kun je netjes de deur wijzen of er uit kicken. Maar toch, hoeveel leukerds er ook tussen zitten die eikels komen altijd harder aan. Is dat goed voor je zelfvertrouwen? Nee, niet in mijn geval. Maar je wordt er wel sterker van het is belangrijk stil te staan bij alle leuke momenten hoe moeilijk dat soms ook is.

Conclusie? Tja de ene vriendin vind het stoer en de ander vraagt zich af of je een minderwaardigheidscomplex hebt. Je klanten kunnen je de hemel in prijzen en dat is HEERLIJK maar je neerhalen zijn ze ook best goed in. Zolang JIJ goed in je schoenen staat is het goed en kun je de wereld aan.

Hoe voel jij je? Ben jij ook een camgirl en zelfverzekerd? Of kijk je naar camgirls en denk je dan dat ze zelfverzekerd zijn of juist niet?

Dikke kus,

Katie

LEAVE A REPLY