Veranderingen op Diary of a Camgirl

0
Veranderingen op Diary of a Camgirl

Het is je vast al opgevallen dat ik de laatste maanden niet zo actief geweest ben. Ik ben er een tijdje uit geweest wegens persoonlijke omstandigheden. Het is fijn om te zien dat mijn volgers positief reageren als ik toch weer eens on line ben, dat doet me goed! Mijn site die ik al meer dan een jaar geleden begonnen ben ziet er goed uit en brengt me voldoening.

Veranderingen op de site voor camgirls

Er zijn een aantal dingen aan het veranderen op de site. Zo komen er onder het kopje “waar cammen als camgirl?” uitgebreide pagina’s over verschillen camplatformen zoals Islive en Xmodels. Hoe gaat het in z’n werk, wat voor opties heb je daar en ook niet onbelangrijk, hoeveel verdien je daar? Er is zoveel keuze uit webcamplatformen dat je alle hulp kunt gebruiken om een goede keuze te maken.

Veranderingen voor liefhebbers van camgirls

Daarnaast zijn er pagina’s in de maak voor klanten van webcamgirls. Wat kun je zien op welke site? Welke opties heb je om te laten zien je dat je webcamgirl waardeert en voor hen, wat ben je er aan kwijt? Deze pagina’s zijn ook voor camgirls heel interessant. Het is belangrijk hoe de klant jou ziet dus het is verstandig om je daar in te verdiepen! Iedere site is heel anders. Je kunt tips geven, wel of niet inzoomen, haar horen of niet.. Handig om te weten waarom een klant bij jou in de chat zou moeten komen!

Een eigen webshop!

Dan komt er nog één grote verandering aan. Een eigen webshop! Hoe gaaf :D. Het is mijn streven om zoveel mogelijk producten uit te shop te reviewen, ik ken de producten nog niet allemaal. Deze shop is voor webcamgirls, haar klanten, swingers en andere geïnteresseerde voor geile speeltjes. sexy lingerie en leuke extra’s voor in bed, achter de webcam of op een feestje. Het kan nog even duren voordat hij on line gaat, maar hij komt eraan.

Swingen

Zelf ben ik nog steeds aan het swingen, wel iets minder dan in het begin maar ik hou nog steeds van een leuk feestje of een geile date. Dit doe ik nog steeds voornamelijk alleen rn niet met mijn vriend, met wie ik een open relatie heb. Ik ben ooit begonnen met een profiel op sdc.com en ondertussen heb ik al vaker een kijkje genomen op girlongirldating.com (echt alleen voor dames). Het kan zijn dat ik daar ook reviews voor ga schrijven, maar ik zal voorlopig mijn handen vol hebben aan de rest van de veranderingen binnen mijn blog!

Bloggen

Verder zal ik vanaf nu weer lekker bloggen over cammen, swingen, webcamplatformen en swingersfeestjes. Ondanks dat ik druk bezig ben met veranderingen die jullie niet direct zien, blijven mijn blogs gewoon op mijn site verschijnen.

Direct weten wanneer er weer een blog on line komt? Volg me dan op twitter of facebook, of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

LEAVE A REPLY