Mijn ervaring als camgirl – 1

0
Mijn ervaring als camgirl – 1

Als je twijfelt om camgirl te worden, of om een lipstick te kopen, of om naar dat ene restaurant te gaan, ga je op zoek naar ervaringen van anderen. In een reeks aan camartikelen deel ik mijn ervaring als camgirl met jullie. Vanaf dit jaar ben ik begonnen met al mijn ervaringen opschrijven. Bijvoorbeeld hoeveel ik gewerkt heb, wat ik aan had en wat ik heb verdiend. Dit allemaal om jou een beeld te geven wat je kan verwachten als je camgirl bent/wordt.

woensdagavond 7 januari

Bij Islive heb ik al aardig wat ervaring als camgirl. Hier heb ik op een woensdagavond gecamd van 1:15 am tot 2:30 am dat is 75 min in totaal. In de statistieken kon ik zien dat ik 25 verschillende klanten in mijn chat heb gehad en dat zij gemiddeld 4,38 min in de chat zaten. In dit ruime uur heb ik 20€ verdiend. Ik begon vrij laat en het was een doordeweekse dag dus  zijn minder klanten dan in het weekend tot half 3. Het voelde ook niet druk maar ondanks dat was het een lekker avondje chatten.

 

donderdagavond 8 januari

Ik had me weer aangemeld op Islive, iets eerder dit keer namelijk om 0:30 am tot 1:30 am. In dit uurtje werken heb ik 17€ verdiend! Ik was nu aardig op tijd on line, lekker tijdens de piek. Ik had dit bordeaux rode jurkje aan. Daaronder droeg ik eerst nog een BH en een string maar die gingen er snel uit haha. Het jurkje heb ik lange tijd aangehouden door hem alleen om hoog of omlaag te doen. Ik had meer verschillende klanten dan gister, 28 stuks, maar die bleven gemiddeld minder lang in mijn chat.

zaterdagavond 10 januari

Vandaag had ik me mooi aangekleed voor ik begon met cammen. Het is immers de zaterdagavond en dan is het altijd druk! Wederom heb ik me aangemeld op Islive. Ik startte om 0:30 am tot 2:00 am, een mooie anderhalf uur. Ik heb hierin 21€ verdiend. Dat is niet zo heel veel voor een drukke avond. Er kwamen 41 klanten in mijn chat maar gemiddeld bleven ze nog geen 3 minuten hangen. Dat is een heel verschil met andere avonden! Meer keus dus klanten komen even bij je gluren en kijken daarna wie er nog meer on line zijn voor ze kiezen om te blijven kijken. Ik vind het vaak een beetje hectisch als het zo druk is en lastig om alle gesprekken bij te houden.

woensdagavond 14 januari

Ik ben on line gegaan van 1:15 tot 2:15. Dit was een lekker uurtje en ik heb 20€ verdiend net als vorige week woensdag. Ook waren het aantal klanten hetzelfde en bleven ze gemiddeld 4 min in mijn chat hangen. Deze avond had ik er een speeltje bij én ik heb weer eens anaal gedaan voor de webcam. Dit vinden klanten vaak super geil en ik denk dat er in die 3 minuten dat ik er mee bezig was 5 klanten zijn klaargekomen. En ik ook haha.

 

Op deze avond heb ik ook een screenshot gemaakt van mijn islive website. Iedere camgirl heeft zo’n pagina, de mijne is katielove.islive.eu. Hier staan een hele hoop snapshots, shots die je maakt tijdens je show én let op, deze maakt Islive zelf ook zonder dat je het door hebt. Alleen de eerste minuten, dus zorg ervoor dat je dan lacht of iets laat zien. Dat is leuker dan wanneer je net even verveeld kijkt, toch? Hier staat ook een filmpje, die kun je zelf uploaden. Al deze dingen zie je echter alleen op de pagina als ik on line ben. Als ik off line ben staat er dit:

 

Een aantal gegevens, je laatste snapshots en profielen van je collega’s zodat klanten makkelijk camgirls zien die wél on line zijn.

Het loont zeker om deze pagina te promoten en te delen op social media. Je krijgt namelijk meer betaald als klanten via jouw pagina met je cammen. Ook verdien je eraan als klanten via deze pagina met een van je collega’s chatten. Handig toch :). Hier kun je daar nog meer over lezen.

 

 

donderdagavond 15 januari

Ik had op twitter gevraagd voor retweets en dan had ik beloofd weer dit mooie setje aan te doen. My favorite! Ik ben online geweest van 0:30 am tot 01:30 am, en lekker uurtje dus waarin ik 22 euro heb verdiend. Klanten bleven gemiddeld 7,5 minuten in mijn chat! De eerste 3 kwartier heb ik alleen mijn borsten laten zien en wel 2 keer mijn billen. Een klant die al een paar keer in mijn chat was gekomen vroeg opeens of ik ook wel eens meer liet zien. ‘Oh jawel hoor, er vraagt alleen niemand naar ;)’ reageerde ik. Ik maakte nog een grapje dat ik van helemaal niemand met mijn poesje mocht spelen en daarop zei hij meteen dat ik dat maar moest gaan doen dan.

Soms vallen klanten opeens weg. Ik ga er meestal vanuit dat ze zelf vertrekken maar vandaag kwamen er opvallend veel klanten terug met excuses dat hun credits op waren. Het is best wel een compliment dat klanten speciaal voor jou opnieuw opwaarderen dus bedank ze daar ook voor! Een aantal klanten wilde met me afspreken en mijn gezicht zien, twee dingen die ik niet doe. Dat is altijd lastig. Hoe ga jij hier mee om?

Ik probeer altijd eerlijk te zijn. Ik hou van seks en stiekem afspreken kan supergeil zijn maar ik kan niet met heel Nederland neuken haha. Er zijn grenzen en dit is er een van. Helaas lieve klant ik ken je niet, straks ontvoer je me of komt mijn anonimiteit in gevaar en hier ben ik erg op gesteld. Dus nee afspreken doe ik niet! Ik heb genoeg vrienden met wie ik seks heb die ik ken via sdc.com.

Zondagavond 18 januari

Op zondagavond heb ik van 00:15 am tot 01:15 am gechat en 28€ verdiend. In een uurtje, mijn beste score deze maand! Ik heb ook met een klant in een VIP chat gezeten. Dan betaald hij en ontvang ik 4x het normale tarief. Deze klant heb ik een halfjaar geleden voor het laatst gesproken en dat was altijd heel gezellig en geil.

Maandagavond 19 januari

Weer een nieuwe week, ik ging on line op maandag van 00.00 am tot 01:30 am en ik heb 25 euro verdiend. Er was een terug kerende klant van gisteren, die heel graag met me wil daten. Die man had echt een lekker koppie en ik heb daar altijd een beetje een zwak voor. 250€ bood hij aan. Later kwam ik erachter dat hij een vrouw heeft, en op de een of andere reden knap ik daar op af. Niet alleen dat, ik wil niet de stap zetten om betaald te worden voor seks. Het swingen vind ik heerlijk en het cammen ook maar dat houd ik wel gescheiden. Betaald worden voor cammen maar swingen doe ik omdat ik het heerlijk vind om te doen.

Uitbetaling

Tot zo ver mijn ervaring als camgirl in januari. Op 22 januari werden mijn verdiensten, 153 euro, netjes uitbetaald. Dit heb ik verdiend in 7 avonden, gemiddeld anderhalf uur per keer waarbij ik niet eens de deur uit hoef maar bijna meteen kan beginnen. Dat is een leuk extraatje. En weer een hele hoop leuke en geile chats! Let wel op, over deze verdiensten moet nog belasting betaald worden dus je kunt helaas niet alles uitgeven. Lees daar hier meer over.

Hoe heb jij januari ervaren? Heb je veel gewerkt en aardig verdiend net als ik of misschien nog wel veel meer? Wil je ook bij Islive cammen? Klik dan hier en meld je aan.

Laat het me weten in de comments of op  twitter of facebook! Daar kun je ook snel zien wanneer er een nieuw artikel online komt of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

Let op! Deze verdiensten zijn persoonlijk en geven geen garantie op soortgelijke verdiensten.

LEAVE A REPLY