Goede voornemens voor 2015

0
Goede voornemens voor 2015

Vorig jaar heb ik een artikel geschreven met daarin mijn goede voornemens én ik heb beschreven wat er wel en niet gelukt was in dit artikel over 2014. In dit artikel met mijn goede voornemens voor 2015 kun je lezen wat je van mijn site kunt verwachten het komende jaar.

Cammen

  • Ik wil in 2015 streven naar 2 dagen per week cammen als camgirl. Dit is dus dit is anders dan vorig jaar, toen ik een bepaald bedrag wilde verdienen per week. 

Nog steeds ben ik er van overtuigd dat dit goed werkt om jezelf te motiveren. Ik heb soms ook geen zin om te beginnen maar als ik zit is het alleen maar leuk. Dus schop onder m’n kont en gaan met die banaan (of dildo 😉 ).

  • Ik wil in 2015 gaan beginnen met cammen bij Chaturbate.

Op Twitter zie ik dat ontzettend veel voorbij komen en de site is zo anders dan wat ik tot nu toe ken! Je zet een doel, hoeveel je klanten moeten betalen, en zodra je dat binnen hebt beloon je ze door iets te laten zien of doen. Ik ben benieuwd!

  • Ik ga in 2015 nog een ander platform uitproberen dit jaar, vertel jij me welke? 

Ik wil mijn site vullen met handige reviews en informatie over zoveel mogelijk camplatformen! Ik zou het superleuk vinden om van mijn lezers te horen welk platform zij benieuwd naar zijn.

Bloggen

  • Ik ga in 2015 iedere week een leuk artikel on line zetten op mijn site.

Dit kan van alles zijn. Als je mijn site al wat langer volgt of over mij gelezen hebt weet je dat ik niet alleen camgirl ben maar ook nog eens aan het swingen ben. Mijn doel dit jaar is om iedere week een artikel on line te zetten over cammen of swingen.

  • Ik ga in 2015 iedere maand een artikel publiceren met mijn ervaringen als camgirl van de afgelopen maand. 

Waar ik heb gecamt, hoelang, wat ik aan had én wat ik heb verdiend. Ik ben al begonnen met al die gegevens bijhouden! Ik weet nog toen ik zelf begon dat je op zoekt gaat naar ervaringen. Natuurlijk is iedereen anders en echt precies weten hoe jouw dagen eruit gaan zien weet je niet. Hiermee hoop ik je zo’n precies mogelijke weergave te geven hoe het is om te werken als camgirl en wat je er nu echt mee verdient.

  • Ik ga in 2015 mijn ervaringen als swinger omschrijven in een steamy story. 

Geile verhalen ofwel steamy stories zijn een geweldige manier om jezelf als camgirl te promoten. Op hoe meer plekken, zoals social media en andere websites, je jezelf laat zien hoe meer klanten je binnen zult krijgen. Sommige van mijn verhalen leken er misschien al op en ik heb besloten mijn ervaringen als swinger in een verhaalvorm op te schrijven. Het zijn immers allemaal geile belevingen. Hopelijk kan ik jullie hiermee aansporen om zelf ook te schrijven, en dat jullie kunnen genieten van mijn verhalen. Dit is een uitprobeersel en ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden!

  • Ik wil in 2015 1000 volgers krijgen op Twitter, 300 op Instagram en 200 Facebook likes.

Vorig jaar kwam ik bijna tot de 500 volgers op Twitter, misschien is 1000 wat hoog gegrepen maar hé, misschien ook wel niet! Zo kan ik goed contact houden met al mijn lezers en dat vind ik superleuk! Op Instagram en Facebook zit ik al op de helft!

  • Ik wil in 2015 een camgirl een gastblog laten schrijven op mijn site over haar ervaringen.

Het lijkt me geweldig om een camgirl te laten schrijven op mijn site, al is het maar 1 keer. Op die manier laat mijn site meerdere meningen horen en niet alleen maar van mij. Dus beste lezer, ben je camgirl en lijkt dat je leuk? Ik sta er voor open! Neem hier contact met me op.

Heb jij al goede voornemens voor 2015 gemaakt? Wat wil jij bereiken dit jaar?

Direct weten wanneer er weer een artikel on line komt? Volg me dan op twitter of facebook, of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

LEAVE A REPLY