Happy New Year! Goede voornemens

3
Happy New Year! Goede voornemens

Happy New Year! Het is alweer 2014, wat gaat de tijd toch hard. Ik ben alweer ruim twee maanden bezig met mijn blog. Ik vind dat echt zo gaaf! In het nieuwe jaar wordt er altijd tijd besteed aan goede voornemens. Dat vind ik altijd erg leuk en daarom wil ik graag mijn goede voornemens met jullie delen.

Om het overzichtelijk te houden verdeel ik mijn goede voornemens in verschillende onderdelen; cammen, bloggen en privé. Nu noem ik het laatste privé maar daar bedoel ik voornemens mee die geen betrekking hebben op cammen of bloggen. Voornemens kun je ook zien als een soort doelen, dingen die je wil behalen dit jaar. Het is als camgirl, en eigenlijk met alles waar je mee begint, goed om voor jezelf te bepalen wat je wil bereiken.

Cammen

 • Ik wil in 2014 streven naar 200€ per week verdienen als camgirl. Dit is dus 200*52=10.400€ dit jaar. Zo weet ik zeker dat ik niet in de problemen kom met studiefinaciering en andere toeslagen maar verdien ik toch een lekker zakcentje.
 • Ik wil gaan beginnen met cammen bij Xmodels. Via de mail heb ik daar een vraag over gekregen en als ik naar hun website kijk ziet het er goed uit! Ook leuk dat ik mijn lezers hier meer over kan vertellen naast de andere camplatformen die ik al ken.
 • Ik ga een programma zoals Camsplitter uitproberen. Daarmee kan je tegelijkertijd cammen op verschillende camplatformen. Hier kan ik vervolgens ook over schrijven :).

Bloggen

 • Ik ga iedere week een leuk artikel on line zetten over cammen als camgirl en alles wat daarbij komt kijken.
 • Ik wil  meer gaan schrijven over mijn swing ervaringen, zoals een clubbezoek of een leuke date.
 • Ik ga vaker artikelen schrijven over een avond/dag cammen. Wat ik aan had, wat voor klanten ik kreeg, wat ik heb gedaan etc.
 • Ik wil een bekende webcamgirl interviewen met vragen van lezers (en natuurlijk met eigen vragen).
 • Ik wil een leuk artikel maken samen met Anouk van curiousanouk.nl.
 • Ik wil 500 volgers krijgen op twitter. Als dat lukt ga ik een fotoshoot doen om eens echt mooie plaatjes op mijn blog en camprofielen te zetten!
 • Ik wil gastblogs en columns gaan schrijven voor andere sites en blogs.

Privé

 • Uiteraard: Iedere week naar de sportschool gaan. Ik heb het abonnement al, nu nog gaan en echt goed sporten!
 • Minder snoepen en meer fruit eten. Deze staat er eigenlijk ieder jaar op. Blijven volhouden zullen we maar zeggen!
 • Iedere week een planning maken voor mijn studie. Hier ben ik vorig jaar mee begonnen en dit werkt erg goed voor me! Hier plan ik dan ook mijn tijd in om te cammen en te bloggen.
 • Spannende dingen ondernemen, naar de fun4two gaan, swingen met mijn vriend en een swingfeest meemaken.

Ik noemde het aan het begin van dit artikel al even, ik vind het zo gaaf dat ik een blog heb en mijzelf een blogger kan noemen! Ik heb daar altijd al over gefantaseerd, waar ik allemaal over zou kunnen schrijven, wie ik er mee kan helpen, hoe groot zou zoiets worden… Naast dat kan ik ook al mijn verhalen, anoniem, kwijt bij een steeds groter publiek. Een plek waar ik echt alles kan vertellen en helemaal niks een taboe is. Ik had nooit durven dromen dat ik ooit echt een blog zou krijgen. Het was me ook niet gelukt zonder hulp.

Mijn grootste boodschap is dat je dromen altijd moet nastreven. Volg je hart en echt dan kan alles je lukken. Hoe klein iets ook zal beginnen, als het echt je droom is zul je bij je doel uit komen. Daar moet ik zelf soms ook even op gewezen worden. Dan kijk ik naar mijn blog en weet ik het weer, dromen kunnen uitkomen, als je het echt wil en daar voor open staat.

Over één jaar ga ik terugblikken of ik al mijn doelen gehaald heb. Wat zijn jullie goede voornemens voor 2014? Hoe ben je daarop gekomen en hoe ga je deze halen? Als je ook camgirl bent wat is dan jouw streefbedrag als je die hebt?

Wil je weten wanneer er weer een nieuw artikel on line komt? Volg me dan op twitter of facebook, of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

LEAVE A REPLY