Mijn webcam toys

3
Mijn webcam toys

Toys, wie kent ze niet. Geile speeltjes zijn er in allemaal soorten en maten. Ze zijn zeer geliefd bij klanten en daarom ook bij camgirls. In ieder geval, bij mij. Maar welke toys zijn nu handig om mee te cammen? En hoe pak je dat aan? In dit artikel vertel ik je over mijn webcam toys en ervaringen daarmee.

Mijn eerste werkdag werd er al naar gevraagd. ‘Heb je ook geile toys of speeltjes?’ Uhm nee.. Een vibrator of dildo lag niet standaard op mijn kamer. Ik vond het gênant om er een te kopen en had er nooit eentje voor de grap voor mijn verjaardag gekregen. Gelukkig waren mijn klanten heel fantasierijk; ‘Heb je niet een haarborstel? Of een spuitbus deodorant?’ Die voorwerpen leken me niet zo fijn om down under in te brengen. Na een week smoesjes verzinnen of maar gewoon zeggen dat ik dat niet zag zitten ben ik naar de Etos gegaan om mijn eerste vibrator te kopen.

Mijn webcam toys

mijn eerste webcam toyDeze vibrator was geloof ik nog geen 10€. Aan de kassa vroegen ze of het een cadeautje was. Ik heb heel stoer nee geantwoord en ben snel de winkel uit gelopen. Het glijmiddel wat ik erbij wilde hebben heb ik bij de Kruidvat gehaald. Het voelde toch wel een beetje raar om zo in de drogisterij een sextoy te kopen.

Dit is een hele fijne webcam toy. Doordat hij niet zo groot is heb ik niet het gevoel dat ik mezelf aan het uitwonen ben daar beneden. Door de knalroze kleur is hij goed te zien op de webcam wat natuurlijk belangrijk is voor je klanten. Het is ook een goede toy om anaal te gebruiken, mocht je dat willen. Hij is niet zo groot en loopt in een afgeronde punt. Ook is hij erg hard wat anaal inbrengen makkelijk maakt. Dat maakt dat ik deze toy nooit anders gebruik dan voor de webcam, echt lekker voelt dat harde namelijk niet vind ik. Ik heb er ook geen batterijen in zitten, dit zien ze toch niet en als ze er naar vragen zeg ik gewoon dat hij aanstaat. Klein detail, de diamantjes vallen er erg snel af. Gelukkig zie je dat op de webcam niet zo erg en hechten klanten daar ook niet zo’n waarde aan.

mijn tweede webcam toyDit is mijn tweede toy. Een knalroze Paulie. Ik heb hem gekregen van een klant. Via thuis.nl kunnen klanten je namelijk een cadeautje sturen! Hier zal ik in een ander artikel meer over schrijven. Paulie is best wel groot en loopt van dun naar steeds dikker. Hij is helemaal van siliconen en is daarom buigbaar. Hij is een stuk realistischer dan mijn eerste toy en klanten vinden deze dan ook erg geil. Omdat er ribbels op zitten voelt hij ook erg lekker. Nu kun je je misschien wel voorstellen dat je achter de webcam niet altijd heel geil bent. Klanten vinden het vaak geil als je steeds sneller er harder met de toy in en uit beweegt. Dat kan bij deze toy soms wat gevoelig worden, daarom pak ik hem nooit als eerste. Wat erg jammer is mocht je deze toy ook privé willen gebruiken, is dat hij niet waterproof is zoals beschreven staat op de verpakking. De mijne is helaas gesneuveld en kan niet meer trillen. Omdat ik hem had gekregen kon ik er natuurlijk niet mee terug naar de winkel.

webcam toysDeze toy heb ik er ook maar even bij gezet. Ik heb hem wel een gebruikt maar vind hem als webcam toy niet zo fijn. Ik heb hem gekregen toen ik lid werd van BNN op de kamasutrabeurs. Hij is van siliconen en is buigbaar wat ik erg fijn vind. Ook ziet hij er best wel realistisch uit. De ribbels, niet zo heel goed te zien op de foto, zijn een genot om te voelen. Op de grote foto bovenaan deze pagina zie je wel de ribbels zitten. Als je deze toy op hoge snelheid in en uit wil bewegen zijn die ribbels opeens niet meer zo fijn! De toy is niet groot maar door de kleine ribbels zul je er toch een beetje beurs van worden.

webcamtoy zwarte pietDit is mijn nieuwste speeltje, genaamd Basix dong. Rond sinterklaastijd is hij verkocht onder de naam Zwarte Piet, hilarisch toch! Hij komt van de webshop Melhardy. On line kopen voorkomt schaamte gevoelens in de drogisterij dus kan ik zeker aanraden. Deze toy heb ik dus wel voor mijn verjaardag gekregen, haha! Dit is een dildo, dus zonder batterijen. Hij is volledig van siliconen en kan helemaal buigen. Hij is helemaal glad en van een behoorlijk formaat. Wat een minpuntje is, is dat hij glad afloopt aan de onderkant waardoor hij soms lastig vast te houden is als hij erg nat en glad wordt. Wees niet bang, hij zal heus niet in je verdwijnen maar het is wel iets om rekening mee te houden.

Hoe gebruik ik mijn webcam toys?

Ik wacht altijd af tot mijn klanten naar de toys vragen. Als ze dit doen kan ik eerst nog een paar vragen stellen, zoals; ‘Hou jij wel van speeltjes? Wat voor soort vind je lekker? Gebruik je ze zelf weleens?’ Dit is om een beetje tijd te rekken, het gaat immers nog steeds om het maken van minuten. Ook al ligt je toy binnen handbereik kun je doen alsof je hem gaat pakken. Je kan zelfs nog even opstaan en rondlopen, dan kan je klant jouw lichaam nog even helemaal bewonderen en hoef je je ook niet schuldig te voelen dat je tijd rekt.

Eenmaal met de toy in de handen; ‘Vind je deze lekker?’ Begin met je kleinste speeltje. Je hebt het gereedschap van je klant misschien nog niet gezien. Als je meteen je zwarte piet erbij pakt schrik je hem misschien af. Je wilt je klanten natuurlijk niet onzeker maken. Als ze een grotere willen zien vragen ze vanzelf wel of je die hebt. Dan kun je weer even een rondje lopen en je volgende toy erbij pakken.

Je kunt van alles met je toys doen. Likken, kusjes geven, over je borsten en tepels laten glijden en ook over de rest van je lichaam. Klanten zien de toy graag bij je naar binnen gaan maar het is heel spannend als je eerst een beetje plaagt met de toy om ze helemaal gek te maken. Het kan fijn zijn om glijmiddel te gebruiken of olie. Hier kun je eerst nog je borsten en billen mee in smeren als je zin hebt. Het pijpen van de toy of het net alsof af trekken van je toy wordt ook erg gewaardeerd. ‘Stel je eens voor dat jij dit bent, hmm wat zou je daar lekker van genieten.’

Ik gebruik mijn eerste toy ook wel eens anaal en al mijn andere toys gebruik ik alleen vaginaal. Hier kun je mee variëren. Ga bijvoorbeeld met je billen naar de cam zitten of doe gewoon lekker ordinair je benen wijd. Je klanten zullen het fantastisch vinden en vanzelf kom je er achter wat jij het fijnst vindt om met je toys te doen.

Schoonmaken van je toys

Ik maak mijn toys altijd schoon met water en zeep. Er wordt vaak aangeraden om een spray te gebruiken of speciale zeep. Misschien is het beter maar ik ben een beetje lui om die te halen. Direct na gebruik spoel ik ze af met water en was ik ze met een klein beetje zeep. Ik woon alleen dus is het geen enkel probleem om ze te laten drogen in mijn afdruiprek. Ik doe ze natuurlijk niet bij de afwas want als je een vibrator hebt met batterijen erin moet je heel voorzichtig zijn met water (en dat is natuurlijk ook niet zo fris). Als er water bij de batterijen en/of de elektronica onderdelen komt gaat hij kapot en het kan zelfs gevaarlijk zijn als er nog batterijen in zitten. Na het wassen en drogen die is ze in een etui. Dan hoef ik ze ook niet meer te wassen voor gebruik.

Wat maakt een webcam toy nu een goede toy? Dit zijn mijn conclusies:

  • Een toy zonder of met vlakke ribbels zodat je jezelf geen pijn kunt doen.
  • Een keuze hebben is reuze, dus zorg dat je er minimaal twee hebt, het liefst een kleine en een wat grotere.
  • Een realistische toy waar klanten zich mee kunnen identificeren.
  • Trillen is niet nodig, maar kan natuurlijk wel als je dat zelf erg lekker vindt.
  • Een toy met een knallende kleur die lekker opvalt.
  • Als laatste; omdat we niet meteen als onze verdiende centjes eraan op willen maken, een betaalbare toy!

Ik hoop dat jullie iets hebben aan mijn tips. Er zijn natuurlijk nog veel meer speeltjes die je kunt gebruiken, een butplug, tepelklemmen, balletjes noem maar op. Wat voor toys gebruik jij of zou je willen gebruiken?

Wil je weten wanneer er weer een nieuw artikel on line komt? Volg me dan op twitter of facebook, of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

LEAVE A REPLY