Rollenspel als camgirl

2
Rollenspel als camgirl

We zitten weer in de tijd van het carnaval! Overal vind je verkleedspullen en dat bracht me op een idee. Als camgirl word ik soms ook gevraagd om iemand anders te spelen, of ontstaat er een soort rollenspel. Dus vandaag deel ik mijn ervaringen hier mee!

Klanten hoeven niet specifiek te vragen naar ‘rollenspel’. Vaak gaat het om bepaalde handelingen die ze graag willen dat je doet of woorden die je zegt.

Moeder-Zoon

Ik kreeg een klant binnen die in de eerste instantie niet anders was dan andere. We kletsen wat en op een gegeven moment ging mijn BH uit. Hij vond mijn borsten ge-wel-dig. Hij wilde maar dat ik er mee bleef spelen. Na een halfuur begon hij opeens te zeggen dat het hem zo geil leek om melk uit mijn borsten te zuigen. Daarna zei het dat ook; ‘Oh wat heerlijk ik zuig lekker je melkt uit je borsten mmmm’. Ik vond dat een beetje apart, maar goed hij had het heerlijk naar zijn zin. Hij zei ook dat hij graag wilde dat ik tegen hem zei dat hij mijn melk mocht drinken. De titel van dit stukje geeft al aan wat er toen gebeurde, hij begon me mama te noemen. Ik heb hier niets van gezegd en hem maar lekker laten gaan. Hij was zeker een uur bij me in de chat terwijl ik alleen af en toe zei ‘Kom drink maar lekker’. Hij genoot er van al heb ik hem later niet meer in mijn chat gehad. Natuurlijk was ik wel een beetje geschrokken, dit zijn geen dagelijkse situaties. Ondanks dat vind ik dat mensen fantasieën mogen hebben, ook al zijn ze een beetje vreemd!

Kindje spelen

Pedofielen, er wordt veel over gepraat zeker als er weer een groot schandaal in de media verteld wordt. Ik vind het vreselijk om te horen en heel erg dat dit gebeurt. In de webcamwereld komt het helaas ook voor dat er kinderen achter de webcam terecht komen. De camplatformen waar ik werk gebeurt dat in ieder geval niet. Pedofielen moeten toch hun frustratie kwijt en zoeken die uitweg soms bij een camgirl. Ik heb er denk ik een stuk of 8 gehad. Zo ging de eerste; iemand vroeg na een tijdje of ik wilde gaan staan, naakt. Hij zei meteen ‘hmm jammer al grote borsten, maar gelukkig wel kaal’. Ik moest daar een beetje om lachen uit reflex en wilde terug zeggen dat ze toch echt niet zo heel groot zijn. Hij zag me lachen en zei toen dat dit niet mocht, en dat ik sip moest kijken. Uit reflex deed ik even het spel mee, maar dacht tegelijkertijd aan een manier om hem aan de praat te houden zonder over kinderen te beginnen. Het mocht niet baten, hij drukte me weg.

Op thuis.nl is er voor camgirls een forum waar je kwesties met elkaar kunt bespreken. Dit onderwerp, pedofielen, kom je daar een aantal keren tegen. De meeste dames vinden het walgelijk en drukken zo’n klant direct weg, of ze schelden hem zelfs nog even uit. Ik weet niet precies hoe het zit maar volgens mij zijn die mensen behoorlijk gefrustreerd voor ze zoiets doen. Persoonlijk houd ik ze liever aan de praat. Ik vind het absoluut niet leuk om te doen en probeer woorden als kinderen, papa etc. te vermijden. Waarom doe ik dat? Ik heb liever dat ze hun frustratie bij mij uiten dan dat ze daadwerkelijk op zoek gaan naar een echt klein meisje.

Alsof hij het is

Veel klanten vinden het heerlijk als je doet wat ze zeggen. Dat ze door je haar strelen, je borsten kneden, je BH uit doen. Als ze zulke dingen beginnen te zeggen ga ik direct meespelen. Zodra ze dat doorhebben gaan ze je natuurlijk opeens heel snel uitkleden in hun verhaal. Daar ga ik dan niet even snel in mee, al lok ik het dan natuurlijk wel zelf uit haha.

Er wordt ook wel naar gevraagd. Bijvoorbeeld of ik wil spelen met mijn toys alsof het de penis van mijn klant is. Of ze geven aan me doggystijl te willen nemen dus of ik ook in die houding mee wil doen. Ze kunnen ook vragen of ik even laten zien hoe ik ze zou trekken, of met mijn tong in beeld rondjes draaien alsof we tongzoenen. Er zijn ook klanten die dit dan terug gaan doen, daar moet ik stiekem een beetje om lachen. Naar zulke tafereeltjes vragen vrij veel klanten en dat vind ik ook heel logisch. Eigenlijk creëer je als camgirl gepersonaliseerde porno. Je doet (als je wilt natuurlijk) wat zij zeggen op dat moment.

Ben jij camgirl en heb je nog leuke rollenspellen als camgirl meegemaakt? En wat zou jij doen als er een klant vraagt om een kind te spelen? Je kunt je antwoorden natuurlijk ook naar me tweeten!

Wil je weten wanneer er een nieuw artikel on line komt? Volg me dan op twitter of facebook, of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

  1. hee ik ben emma,ik ben 16 maar doe zelf al veel aan cammen enzo, wil er wel wat mee veereindn zie er niet uit als 18 en heb enorme tieten dus 🙂

    • Hoi Emma! Leuk dat je mn site leest. Pas je wel op als 16jarige? Het is dan namelijk niet toegestaan om webcamgirl te worden! Platformen zullen je niet aannemen en ook breng je je klanten in gevaar (omdat je minderjarig bent). Nog een paar jaar wachten dus 😉

LEAVE A REPLY