Avondje cammen op islive.nl

2
Avondje cammen op islive.nl

Ik begon met cammen op thuis.nl. Lekker rustig 1op1 chatten. Later ben ik ook op het webcamplatform genaamd islive.nl gaan werken. Daar werken vond ik in het begin heel lastig. Je moet goed je aandacht verdelen en proberen zoveel mogelijk mensen in je chat te houden. Laatst ging ik weer een lekker avondje cammen op islive.nl, en dit ging eigenlijk heel erg goed! Ik deel natuurlijk graag mijn ervaringen.

Natuurlijk moet je eerst even inloggen op het camplatform. Daarna kun je via de knop ‘chatten’ beginnen met je chat. Allereerst moet je dan een mooie snapshot maken. Deze foto’s zijn het eerste wat klanten van alle camgirls zien. Ik begin altijd met kleren aan maar probeer dan wel een sexy foto te maken met mijn lippen in beeld en door mijn borsten wat omhoog te duwen. Laat de klanten maar komen!

Ik ben begonnen in een simpel jurkje met een zwarte BH en kleine zwarte string eronder en lag op bed. Dit ging al heel snel uit. Een paar klanten heb ik nog kunnen plagen door te bukken voor de cam en ze maar net konden zien wat eronder zat. Ik vond dat toch wel een beetje lastig. Op thuis.nl kan ik met iedere klant helemaal opbouwen en afbouwen. Beetje plagen, langzaam wat uit doen etc. en bij de volgende klant kan ik mijn kleren alweer aan hebben! Op islive.nl drukken er meteen mannen weg als het even niet snel genoeg gaat. Ze kunnen immers bij iedere chatroom meekijken en het is niet zo dat ik straks opeens bezet zou zijn.

Al snel kwam de eerste klant binnen. Tring! En meteen daarna klonk het geluidje dat hij mijn chatroom weer had verlaten. Goed begin van de avond dacht ik. Binnen een minuut kwam de volgende binnen en die begon lekker te kletsen. Ik had me voorgenomen wat uitgebreider te typen naar klanten en ben ook begonnen om ze te bedanken dat ze in mijn chat zijn. Door bijvoorbeeld te zeggen: ‘Ja alles goed met mij dankje, maar nog beter nu jij met me zit te chatten!’ of ‘Wat leuk dat je ook lekker mee kijkt.’ Volgens mij vonden klanten dat erg leuk om te horen.

Ik denk dat ik na een kwartiertje ook mijn string uit had. Ondertussen maakte ik af en toe een nieuwe snapshot. Als je er steeds bloter en uitdagender bij ligt wil je dat natuurlijk wel duidelijk laten zien aan iedereen! De rest van de twee uur lange camsessie heb ik geen kleren meer aan gehad. Dat beviel mijn klanten erg goed. Ik kon ook gewoon lekker op mijn buik liggen om te kunnen chatten met de mannen. Als ze me dan even wilde zien draaide ik op mijn zij of draaide ik me even helemaal om. Er waren veel moment dat ik ook lekker met mezelf aan het spelen was. Ze vinden dat heerlijk om te zien en bijna iedereen die dan mijn chat binnengaat blijft hangen om ook mee te kijken. Als ik dan weer aan het chatten was wilde er een aantal dat ik weer verder ging maar ook een aantal met me chatten. Tegen de mensen die graag wilde dat ik weer verder ging zei ik: ‘Ik wil ook lekker spelen maar iedereen is nu even aan het babbelen! Ik ga zo weer lekker zitten voor je.’ Dat werkte goed! Ze protesteerde soms een beetje maar wachtten toch geduldig af tot ik er weer klaar voor was.

Er was één klant bij en die kon zo lekker geil praten. Heerlijk vind ik dat! Hij vertelde wat hij graag bij me zou willen doen, nu doen veel klanten dat maar dan houdt vaak met twee zinnen het verhaal op. Hij vond ook veel dingen lekker die ik ook heel lekker vind. Beetje ruig, ik een beetje onderdanig en als ik echt geil ben doe ik ook graag anaal voor de webcam. Deze avond heb ik veel met mijn billen naar de webcam gezeten terwijl ik op mijn knieën zat en mijn gezicht naar de muur of in mijn dekens zodat je die niet kon zien. Ik had op een gegeven moment maar wat handdoeken gepakt op dat mijn webcamtoys en er een boel glijmiddel er aan te pas kwam. Het was zelfs zo erg dat ik na een tijdje zo gezeten te hebben er nattigheid naar buiten liep. Dit zagen mijn klanten en ze verdachten mij er direct van dat ik zojuist sex had gehad en het sperma was haha! Dit was niet het geval hoor en dat vonden ze wel jammer volgens mij.

De klant die mij zo geil maakte is heel erg lang in de chat gebleven en heel erg hard klaar gekomen. Hij had ook zijn webcam aan dus ik kon alles zien. Wat was er gebeurt, hij kwam zo hard dat hij zijn hele gezicht had onder gespoten! Dit was naar eigen zeggen per ongeluk haha. Hij liet het zien en zat inderdaad echt helemaal onder. Gatver!! Daar werd ik dan weer niet zo warm van maar het was wel erg grappig haha.

Na twee uurtjes was het wel eens mooi geweest. Ondertussen was ik ook al lekker gekomen en de klantenstroom was al wat minder geworden. Ik had nog maar twee mensen in de chat en natuurlijk even netjes gezegd dat ik het tijd vond om te slapen. Een heerlijk geile avond en erg goed verdiend.

Opdat ik snap dat veel dames graag willen weten hoeveel je nu echt verdiend heb ik besloten om dit te delen met jullie. Natuurlijk geen garantie dat jij net zoveel of juist meer of minder verdiend! In twee uur tijd heb ik 75€ verdiend. Dit is 0,18 cent per klant per minuut. Ik heb uitgerekend dat ik gemiddeld zo’n drie a vier mensen in mijn chat had. Dit is zelf echt niet bij te houden. Soms heb je er even geen, en dan weer een tijdje twee en op drukke momenten misschien wel negen! Klanten kunnen gaan omdat ze het niks vinden, er ergens anders ook een leuke show gaande is of ze simpel klaargekomen zijn en niet meer geld willen uitgeven.

Dit is een lekker uurloon toch! Als je ook wil gaan cammen bij islive.nl of meer wil lezen klik dan hier. Let er wel op dat je ook als camgirl te maken hebt met de belastingdienst en dit niet je totale verdiensten zijn!

Wil je weten wanneer er een nieuw artikel on line komt? Volg me dan op twitter of facebook, of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

  1. Hoi katie!

    Leuk om je verhaal te lezen!

    Ik heb een vraagje, weet jij hoeveel de belastingaftrek is?

    Hoeveel jij hebt betaald over welk bedrag

    Liefs sanne

LEAVE A REPLY