Leuke, gekke en bijzondere belevenissen als camgirl

0
Leuke, gekke en bijzondere belevenissen als camgirl

Als camgirl valt er enorm veel te beleven en je kunt op één avond een hele hoop dingen meemaken! Van de week kwam Anouk van curiousanouk.nl bij me op visite en vroeg ze me naar een paar voorbeelden. Er is zoveel voorgevallen en zoveel te vertellen dus heb ik besloten jullie met dit artikel een paar van mijn leuke, grappige en bijzondere belevenissen als camgirl te vertellen!

Leuke belevenis

Om maar meteen iets recents te vertellen, vorige week was ik weer eens on line op thuis.nl. Ik voelde me nog niet opgewonde en hoopte dat er snel een leuke klant zou komen. Na een minuutje ging het muziekje af, we hebben een beller! Het is een wat oudere man die er erg van houdt om mij te laten genieten. Nou dat heb ik geweten! Ik heb hem een ruim uur gesproken en terwijl hij geile dingen zei heerlijk met mezelf gespeeld. Soms fake ik het wel eens maar bij hem ben ik heerlijk klaargekomen. Helaas moest hij gaan maar hij komt binnenkort nog eens langs zodat hij ook lekker kan komen. Kijk dat noem ik nog eens leuk 🙂

Gekke belevenis

Sommige klanten zijn een beetje anders dan anders. Die willen alleen maar kletsen, over van alles. Deze man zei dat hij een groot eigen bedrijf had en via een vriend deze site had doorgekregen. Hij durfde niet zo goed in beeld te komen. Toen zijn webcam na een halfuurtje toch aanging zat hij daar met een zonnebril op. Van wat ik kon zien was het een leuke man. Af en toe zei ik iets waar hij een beetje om moest lachen. Dan schudde hij een beetje met zijn hoofd en trok hij zijn mond in een rare grimmas. Ik heb hem aangeboden of ik wat uit zou doen. Maar nee dat hoefde niet, of ik moest het zelf maar weten. Huh? Mannen zijn toch wel appart volk! Na anderhalf uur was hij opeens weg en ik heb hem nooit meer gesproken.

 Bijzondere belevenis

Dit is nu denk ik bijna een jaar terug. Toen heb ik een aantal maanden regelmatig camsessies gehad met dezelfde jongen. Hij was maar een paar jaar ouder en had een vriendin. Bijna iedere avond dat ik on line was kwam hij ook een keer langs. Soms spraken we elkaar een halfuur, maar ook wel eens anderhalfuur! Afentoe keek hij volgens mij gewoon tv tijdens de chat en we hadden het vaak over de zelfde dingen. Hij zei altijd ‘ik hou van je, lieverd, schatje, etc’. Nu doen veel mannen dat maar hij echt heel veel. Tot dat hij voor een halfjaar naar Afrika verhuisde. Ondertussen zal hij wel weer terug zijn in Nederland maar ik heb hem niet meer gesproken. Vraag me nog altijd af waar hij het geld vandaan haalde en of hij dit nou bij meer camgirls deed!

Binnenkort lees je meer over mijn meeting met Anouk! Wil je weten wanneer dat verslag of er een nieuw artikel on line komt? Volg me dan op twitter of facebook, of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

LEAVE A REPLY