Anaal voor de webcam

1
Anaal voor de webcam

Anale seks kan nog wel eens een taboe zijn. Ik heb het er lang niet over gehad met mijn vriendinnen terwijl ik dat allang deed. Sinds een half jaar kan ik er met sommige vriendinnen wel over praten. Anaal voor de webcam… daar kan ik dan weer niet met ze over praten.

Op mijn eerste werkdag werd er al naar gevraagd. ‘Kun je een vinger in je kontje steken? Doe je anaal? Trek je billen eens lekker open zodat ik je sterretje kan bekijken.’ Iedereen vraagt er op zijn eigen manier naar maar ik denk dat bijna de helft van mijn klanten naar anale seks vraagt. Als je op porno sites kijkt zie je ook heel veel anale seks.

Als je geen anaal voor de webcam wil doen, moet je dat ook zeker niet doen! Als klanten daar op af knappen, jammer voor hen. Ik heb er ook wel eens geen zin in, of mijn anus doet pijn. Ik ben hier wel eens voor weggedrukt. Dat is natuurlijk vervelend maar zeker geen reden om over eigen grenzen te gaan of dingen te doen die je niet wil doen. Sommige klanten waar ik heb gezegd dat ik anaal voor de webcam niet doe vonden dat geen probleem. Die dachten waarschijnlijk; nooit geschoten is altijd mis.

Ik heb voor het eerst anale seks gehad met mijn huidige vriend. Dit was zeker een jaar voordat ik begon als camgirl. Tijdens het beffen zat hij wel eens aan mijn anus. Daar schrok ik eerst heel erg van. Ik vond het raar en vies. Aan de andere kant vond ik het ook wel spannend en na een tijdje vingerde hij me daar tijdens het beffen. Wat ik er van vond, heel erg lekker en super geil. Ik kwam harder en lekkerder klaar als hij dat deed.  Niet lang daarna hebben we anale seks geprobeerd. Het was lastig, deed pijn en lukt niet in een keer. Het ging steeds beter en sindsdien doen we het af en toe. Niet alleen doe ik meer anaal cammen als ik ongesteld ben maar anale seks doe ik dan ook vaker.

Waar moet je op letten als je anaal voor de webcam wil doen? Zorg ervoor dat je handen en je anus schoon zijn. Hou bijvoorbeeld desinfecteergel bij de hand. Het is ook belangrijk dat als je met vingers in je anus gaat je nagels kort zijn zodat je niks kunt beschadigen. Het is helemaal niet erg en zelfs leuk om glijmiddel of olie te gebruiken. Ook zonder anaal te doen kan het spannend zijn voor je klanten om je billen en/of borsten in te smeren met olie. Net als bij gewoon anale seks is het heel belangrijk dat wanneer je met je vingers of met speeltje in je anus bent geweest je hiermee niet meer in je vagina gaat. Infecties wil je natuurlijk voorkomen! Maak na het gebruik van speeltjes of handen altijd alles schoon.

Anaal voor de webcam kan best wel een gedoe zijn. Wat is dan je voordeel? Klanten vinden het heel erg geil en je zult snel een favoriet worden. Je hebt meer opties als camgirl, ook als je ongesteld bent. Je kunt het opbouwen en er zelf van genieten. Persoonlijk merk ik ook dat anale seks met mijn vriend veel makkelijker gaat als ik de avond ervoor zelf anaal voor de webcam heb gedaan met mijn speeltjes ;).

Wil je weten wanneer er weer een nieuw artikel on line komt? Volg me dan op twitter of facebook, of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

LEAVE A REPLY