Cammen als je ongesteld bent

1
Cammen als je ongesteld bent

Een tijdje geleden poste ik deze tweet: ‘Wakker worden met hefitge buik kramp, wat kan het leven van een vrouw toch zwaar zijn! Maar show must go on, vanavond weer on line.’ Waar deze tweet over ging? Ja ik was ongesteld en toch kun je dan cammen. Ik deel in dit artikel mijn ervaringen en geef wat tips!

Er zijn voorbehoedsmiddelen waardoor je helemaal niet meer ongesteld wordt. Dat is als camgirl ideaal. Zelf slik ik de pil en helaas moet ik na een paar keer doorslikken er echt aan geloven, want dan begin ik alsnog door te lekken. Maar hé, het hoort nu eenmaal bij het vrouwlijk lichaam en het is een teken dat alles goed zit. Ook niet onbelangrijk toch?

Moet je het vertellen aan je klanten of niet? Je beste openingszin zal nooit zijn: ‘Heey hoe is het? Ik ben wel ongesteld hoor hoop dat je dat niet erg vindt…’ Het is wel heel erg eerlijk maar in veel gevallen hoeven je klanten het niet eens door te hebben! Om daarvoor te zorgen moet je de juiste voorzieningen dragen. Maandverband en inlegkruisjes zijn absoluut not done, ook als je niet ongesteld bent. Wat je wel kunt doen is bijvoorbeeld een tampon dragen en het touwtje een stukje afknippen of verstoppen tussen je schaamlippen. Als je bang bent dat je met alleen een tampon na een tijdje doorlekt doe dan donkere lingerie aan en niet dat mooie witte setje.

Zelf ben ik helemaal fan van de divacup. Dit is een menstruatie cup van siliconen die je vanaf de buitenkant helemaal niet ziet zitten. Ik ontdekte de divacup door dit artikel op beautygloss.nl. Sinds ik hem heb wil ik niet anders meer. Je brengt hem in en hoeft hem inprincipe alleen ’s ochtends en ’s avond te legen. Ik doe dit het liefst onder de douche. Je voelt hem bijna niet en ziet hem al helemaal niet. En als je wil past er nog een vinger bij dus hoeven je klanten helemaal niks door te hebben!

Soms moet ik wel vertellen dat ik ongesteld ben. Mijn vaste klanten weten dat ik toys heb en ja dat is toch een beetje lastig als je ongesteld bent. Dit is wat ik meestal zeg als ze daarnaar vragen: ‘Helaas zit er al iets anders in vandaag, over een weekje kan het weer.’ Bijna iedere man snapt direct wat je bedoelt. Ik ben dan ook nog nooit weggeklikt omdat ik ongesteld was. Ik ben dan al een tijdje met ze aan het chatten en heb ze al helemaal gek gemaakt dus zullen ze niet snel naar een ander toe gaan. Ik geef ook vaak een alternatief. Ik vind het namelijk leuk om anaal met mijn toys te spelen en dat kan natuurlijk wel als je ongesteld bent. Of je dit wil is natuurlijk helemaal persoonlijk en absoluut geen must. Binnenkort vertel ik jullie meer over anale seks voor de webcam.

Sommige mannen vinden het geil dat je ongesteld bent. Dit ben ik denk ik twee keer tegen gekomen. Die vinden het dat lekker als je je tampon eruit haalt of ik mijn geval de divacup. Ik vind dat niet fris en ga daar niet op in. Natuurlijk kun je hier ook je voordeel uit halen omdat er weinig camgirls zijn die dat echt doen.

Ik hoop dat jullie hier wat aan gehad hebben! Show must go on and remember: Met de juiste voorzieningen hoeven klanten het helemaal niet te merken en als je het wel verteld hoeft dat vaak geen afknapper te zijn!

Wil je weten wanneer er weer een artikel on line komt? Volg me dan op twitter of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief!

Dikke kus,

Katie

Comments are closed.