Camgirl zijn is mijn geheim

1
Camgirl zijn is mijn geheim

Er zijn een aantal mensen met wie ik mijn geheimen kan delen. Onder andere mijn geheim, dat ik camgirl ben, weten een aantal goede vrienden. Hoe zorg je er nu voor dat een geheim ook een geheim blijft? Hoe reageren mensen als je ze verteld dat je camgirl bent?

Het was in eerste instantie, het idee van mijn vriend. Hij heeft het dus ook altijd oké gevonden dat ik heb doorgezet om het echt te gaan doen.Vooral in het begin vertelde ik hem veel over het cammen. Op een gegeven moment heeft hij alles wel gehoord. Sinds een tijdje cammen we ook samen.

Soms vraagt hij of ik knappe mannen tegen kom of mannen met een grotere lul. Tja, dan moet ik eerlijk toegeven dat dit wel eens het geval is. Daar kan hij weleens een beetje van balen, dat is denk ik een mannending. Dat ik van alles doe voor de cam vindt hij helemaal niet erg. Ook is hij niet bang dat er mensen achter komen. Hij zegt altijd dat wat ik laat zien eigenlijk niet zoveel uit maakt maar dat ik moet oppassen met de dingen die ik zeg.

Dat kan ik helemaal beamen. Als mensen weten waar je woont, wat voor studie je doet, hoe oud je bent etc. is je identiteit makkelijker te achterhalen dan met een foto van mij en mijn kamer op de achtergrond.

Onder andere mijn (oude) huisgenootjes, allemaal meisjes, weten dat ik camgirl ben. Aangezien we geen sloten op onze deuren hebben en we goed met elkaar omgaan wilde ik het niet riskeren dat ze zomaar binnen zouden lopen terwijl ik naakt achter mijn laptop zit. Hoe gênant zou dat zijn zeg! Gelukkig is me dat nooit overkomen, haha. Ze reageerden echt top! Ze waren blij dat ik het vertelde en vonden het vooral stoer dat ik het durfde te vertellen. Daarnaast vonden ze het ook heel spannend en wilden eigenlijk allemaal graag weten hoe zoiets in zijn werk gaat. Later hebben ze nog wel eens gevraagd of ik nog leuke of aparte dingen meegemaakt had.

Via mijn beste vriendin, die zelf nooit gecamd heeft overigens, ben ik op betrouwbare camplatforms terechtgekomen. Dus zij weet vanaf het begin af aan wat ik doe. Toen ik erover begon zei ik al: “wat zul je wel niet van me denken!” Ze zei dat ik wel vreemdere dingen moest gaan doen voor ze mij echt raar zou gaan vinden. Zij vindt het wel heftig dat ik alles doe voor de webcam qua naakt en handelingen. Daarnaast heeft ze respect voor het feit dat ik het durf en is ook erg nieuwsgierig naar de verhalen. Deze kan ik maar al te goed bij haar kwijt.

De andere vriendinnen die het weten, wat eerder per ongeluk gebeurde, reageerden heel normaal. Al zouden ze het zelf nooit doen, ze laten mij in mijn waarde. De meesten zijn heel nieuwsgierig en willen meer weten. Had ik dat ooit verwacht? Nee, natuurlijk niet! Door deze ervaringen weet ik dat ik me absoluut niet hoef te schamen voor dit bijbaantje. Maar dat het echt niet bij iedereen goed zal vallen weet ik heel zeker. Mijn vader bijvoorbeeld.. Hij ziet een camgirl net als een hoer en ik denk niet dat hij dit ooit zal accepteren.

Sommige dingen kunnen dus het beste voor altijd geheimen blijven.

Kus,

Katie

LEAVE A REPLY