Je dagelijks leven combineren met camgirl zijn

0
Je dagelijks leven combineren met camgirl zijn

Het kan best wel eens lastig zijn om je dagelijks leven te combineren met camgirl zijn. Je hebt de praktische kant, het geheim waar je (waarschijnlijk) mee om moet gaan, alle dingen die je mee maakt, ja ik kan er helemaal over mee praten.

Het liefst wil je alle dingen die je mee maakt met cammen van de daken schreeuwen en met iedereen delen wat je doet. Terwijl je aan de andere kant niet wilt dat iemand ervan weet en je ook bang bent om veroordeeld te worden door anderen. Dat vond ik vooral de eerste weken heel lastig en soms heb ik daar nog steeds wel moeite mee. Het werkt namelijk ook andersom. Je kunt niet al je klanten alles vertellen wat je in je dagelijks leven mee maakt als je je identiteit geheim wilt houden.

Wat voor mij het beste werkt is mijn camprofiel te zien als mijn alter ego. In een andere huid stappen en even niet denken aan alle dagelijkse dingen. Andersom is misschien nog wel belangrijker. Daarna moet je weer even helemaal jezelf worden en je webcamwerk niet bespreken met andere mensen. Het kan heel erg prettig zijn om een goede vriendin of misschien wel je partner te hebben die weet wat je doet. Daar kun je dan mee praten. Als echt niemand het weet kun je ook een dagboek beginnen. Op een blog, net als ik, of helemaal voor jezelf.

Natuurlijk ben ik wel gewoon mezelf, alter ego of niet. Iedere meid die je op straat ziet lopen zou camgirl kunnen zijn. Ja ik durf te zeggen dat je mij er op straat niet uit zou pikken. Wat natuurlijk heel erg makkelijk is aan het werken als camgirl is dat je je eigen werktijd kunt indelen. Je hoeft niet naar je werk toe te gaan, al zul je misschien wel wat voorbereidingen treffen. Ja als je het praktisch bekijkt is je dagelijks leven combineren met camgirl zijn super. Ik hoef natuurlijk geen rekening te houden met mensen die binnen kunnen komen, of mensen die ongevraagd aan mijn laptop zitten en naar de browsergeschiedenis kunnen kijken. Iedereen heeft zijn eigen dingen waar ze extra rekening mee moet houden. Die eigen werktijden klinken natuurlijk super maar soms….

Waar ik de laatste tijd moeite mee heb is om te beginnen met cammen. Ik heb het zo druk met studeren op het moment. Deadlines, examens, zeurende klasgenoten, argh…. Ja dan moet ik echt even mijn gedachten op nul gooien, inloggen, de webcam aanknallen en beginnen. Als ik eenmaal lekker op gang ben kan ik ook echt even alle stress achter me laten. Even heerlijk een geile dame uithangen, complimenten krijgen, lekker met mezelf spelen.. Ja dat telt bij mij als een leuke avond!

Dus ik ga nog even snel een verslag afschrijven en dan heb ik zin om weer on line te gaan! Op dit moment het bewijs dat het werkt om de positieve dingen op te noemen, voor mezelf, van het cammen. Ik krijg er meteen weer zin in!

Wat doe jij als je even de drukte van je dagelijks leven niet kunt vergeten? En je dagelijks leven combineren met camgirl zijn, hoe doe jij dat?

Wil je weten wanneer er een nieuw artikel on line komt? Volg me dan op twitter of facebook, of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

LEAVE A REPLY