Voorbereiden om te cammen

0
Voorbereiden om te cammen

In dit artikel heb ik jullie verteld over een ochtendje cammen. Daar heb ik benoemd dat ik even geen zin had om mijn achtergrond op te ruimen. Ik heb een standaard plek waar ik cam en die bereid ik altijd even voor. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je gaat voorbereiden om te cammen.

Plek

Je kunt op verschillende plekken cammen. Laatst heb ik zelf weer eens in mijn bed liggen cammen. Dit is echter niet zo heel comfortabel en kan soms best even wennen zijn. Een makkelijke begin plek is achter een tafel of bureau. Je kunt gewoon lekker zitten en makkelijk je gezicht uit het beeld houden (als je dit wil natuurlijk, geen must). Ook kun je de stoel gebruiken als attribuut. Leun er tegen aan of ga er eens met je knieën op zitten. Het is raadzaam om een paar plekken vaak te gebruiken, of één plek. Als je telkens ergens anders zit komen er verschillende delen van je huis in beeld. Je kunt er zelf over nadenken of je dat wil.

Achtergrond

Zorg voor een goede achtergrond. Wat je bijvoorbeeld niet wil zijn herkenbare elementen in je beeld. Denk aan foto’s, schilderijen en een raam. Zorg ervoor dat er niets tot weinig in je achtergrond staat waar anderen jou aan kunnen herkennen. Alleen een witte muur kan saai zijn, een bed op je achtergrond juist heel sexy. Dan moet je er alleen wel rekening mee houden dat mannen je kunnen vragen om over je bed heen te kruipen en dan kom jij misschien met je gezicht in beeld.

Kleding

Als je dan een goede plek hebt met een leuke onherkenbare achtergrond is het tijd om wat leuks aan te doen. Dat korset met veel haakjes is erg sexy. Het uitrekken kan iets langer duren, wat op zich oké is want je gaat voor de minuutjes. Maar als je 1op1 camt moet je hem ook telkens weer aan doen. Ingewikkelde kledij skippen dus. Het kan heel sexy zijn om laagjes aan te trekken. Denk bijvoorbeeld aan een setje met daar over heen een rokje en vestje. Heel simpel eigenlijk maar ook erg sexy. Je kunt langzaam je vestje open knopen, je kan hem onder je rokje laten spieken etc. Het maakt je ook heel gewoon als je ‘normale’ kleren draagt en toch heel sexy als je stout praat en doet. Pumps zijn natuurlijk ook erg leuk om te zien.

Kousen met een sexy topje of een mooi setje kunnen natuurlijk ook altijd. Je kunt dit allemaal afwisselen zodat je steeds verassend anders en spannend bent. Doe bijvoorbeeld eens je badjas aan alsof je net uit de douche bent. Of een slaapjurkje. Het kan ook zo zijn dat mannen je vragen om iets specifieks aan te trekken.

Make-up

Wil je wel met je gezicht in beeld? Dan is het heel mooi om iets meer make-up te dragen dan normaal. Kijk van te voren in de cam hoe alles eruit ziet. Persoonlijk heb ik wel altijd mijn mond in beeld. Dan kan ik lachen en op mijn lippen bijten wat leuk is om naar te kijken. Ik geef mijn lippen dan wat extra kleur zodat ze beter opvallen op de cam.

Haar

Mag je haar gezien worden of liever niet? Het is mogelijk om een pruik te dragen maar je kunt ook je eigen haar op steken. Het ligt heel erg aan je eigen behoeftes wat je doet. Ik vind mijn haren sexy om mee te spelen. Wel begin ik vaak met vast haar en dan kan ik of op vraag of uit mezelf mijn haren los gooien en even wat extra aandacht geven.

Toys

Heb je toys en wil je die gebruiken? Bezoekers vinden het erg sexy als je toys hebt. Wat ik persoonlijk de beste vind zijn dildo’s die enigszins op een penis lijken. Deze kun je likken, er glijmiddel of spuug over heen doen, doen alsof je deze aftrekt en ja je kunt hem ook in je poes laten glijden. Bedenk van te voren goed wat je wil. Als je ze gaat gebruiken leg ze dan binnen handbereik en check even of ze schoon zijn en klaar voor gebruik. Ik gebruik zelf toys en doe er alles mee. Ik heb er ook meerdere in verschillende maten. Ik begin vaak met de kleinste en pak later mijn grotere erbij. Lekker de spanning op bouwen.

Ik hoop dat jullie wat aan mijn tips hebben om te beginnen met cammen. Als jullie vragen hebben stel ze gerust! Check mijn facebook of twitter om te zien wanneer er nieuwe artikelen on-line zijn. Of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

LEAVE A REPLY