Ochtendje cammen als camgirl

1
Ochtendje cammen als camgirl

Vandaag vond ik het tijd om jullie mee te nemen op een klein camavontuurtje. Ik werd wakker en tja, het was echt weer eens tijd om te cammen. Ik had alleen even geen zin om me sexy aan te kleden en mijn achtergrond op te ruimen die ik heb als ik aan mijn bureau zit.

Vanmorgen heb ik mijn laptop gepakt en ben weer lekker in bed gaan liggen. Het is een tijd terug dat ik in bed heb gecamd dus heb eerst een paar poses geoefend. Dit doe ik altijd te kijken wat er leuk uit ziet en ik niet met mijn gezicht in beeld kom. Daarna heb ik me ingelogd en heb mijn dienst cammen en chatten aangezet. Wil je meer lezen over het platform waar ik werk, klik dan hier.

Na een paar seconden komt de eerste beller. Een oude bekende die al aangeeft dat ik een tijdje niet on line ben geweest. Het is altijd leuk als gesprekken zo beginnen. Ik weet dat ze me al leuk vinden, anders kwamen ze niet terug. Hij vroeg of ik nog leuke geile dingen gedaan had. Ook al is dat niet zo is je antwoord altijd JA. Hoe langer je het rukken en komen kan uitstellen hoe langer hij zal blijven hangen. Ook vinden mannen, aan de hand van je verhaal, je dan super geil en stout en worden ze extra geil van je. Die spanning op bouwen vind ik erg leuk. Vandaag hoefde ik niks te verzinnen, nee ik heb hele geile trio’s gehad afgelopen weken. We hebben uitvoerig besproken wat ik allemaal heb gedaan en hem mijn nieuwe speeltje laten zien. PLING, en hij is weg. Dat kan zomaar in eens, misschien belt er iemand of is hij gekomen. I don’t know.

Ik kan er niet al te lang over nadenken want al gauw komt de volgende binnen. En die is meteen weer weg! Niet lang er na komt er weer iemand die gelijk weer gaat. Lekker dagje zo, dus ik besluit even pauze te houden om naar het toilet te gaan en wat te drinken. Als ik mijn dienst weer aanzet komt er direct een beller. Het is dezelfde beller van net die meteen weer weg was. Nog een oude bekende die ik een tijd niet gezien heb. Maar helaas, na wat kletsen en na wat spieken of ik wel echt alleen een string aan heb moet hij gaan.

Met pauze erbij lig in nu een uurtje in bed, dus besluit nog één beller af te wachten en dan is het alweer tijd voor lunch. Na een minuutje komt hij binnen. Een nieuwe beller. Hij vraagt waar ik vandaan kom, hoe jong ik ben, heb ik een vriend etc. Hij wil graag weten hoe geïnteresseerd ik ben in grote piemels. Deze camgirl zegt hoe groter hoe beter en dat windt hem erg op. Hij vraagt me om niet te typen maar heel stout te knikken of schudden met mijn hoofd. Ik had namelijk wel mijn mond in beeld, zodat ik af en toe even verleidelijk op mn lippen kan bijten en likken. Hij wil mijn speeltjes zien dus ik pak mijn nieuwste. Een zachte lichtroze vibo met extra ribbels er op. Hij wil graag dat ik deze lekker in m’n natte kutje laat glijden, steeds sneller. Ik ben ondertussen echt geil geworden door het terug denken aan mijn heerlijke thuisdates, dus doe dit graag. Het is even stil aan de andere kant van de lijn en dan is hij weg. Ik ga er maar van uit dat hij lekker is gekomen. Ik zet mijn dienst uit. Deze geile sessie is voor mezelf om af te maken en dan is het tijd voor lunch.

In een uurtje heb ik 18€ verdiend van de maximale 24€ die je kunt verdienen als je de hele tijd bezet bent. Dat is heel netjes voor een uurtje werk in de ochtend.

Vanavond heb ik geen tijd om te cammen, ik heb een thuisdate bij een leuk jong stel! Heb hen een keertje eerder ontmoet en nu is het tijd voor actie. Spannend! Hou mijn site, twitter of facebook in de gaten om daar binnenkort meer over te lezen. Je kunt je nu ook anoniem inschrijven voor mijn nieuwsbrief.

Liefs,

Katie

LEAVE A REPLY