Waarom, hoe en waar ben ik begonnen met cammen?

1
Waarom, hoe en waar ben ik begonnen met cammen?

In dit artikel vertel ik je precies waarom ik ben begonnen met cammen en hoe ik dat opgestart heb. Ook vertel ik kort bij welk camplatform ik cam. Daar kun je hier meer over lezen.

Waarom?

Ik ben student en woon op kamers. Dit is heel erg leuk maar brengt ook veel kosten met zich mee. Om alles te kunnen betalen is het in mijn situatie noodzakelijk om een bijbaantje te hebben. Maar Katie, waarom wordt je dan camgirl? Dat zit dus zo. Als het om werkdagen gaat ben ik niet flexibel. In mijn studiestad ben ik doordeweekse dagen beschikbaar. Het weekend zit ik altijd bij mijn vriend en ga ik naar mijn ouders. Wil je in de horeca werken? Dan moet je ook in het weekend. Een supermarkt of winkel? Hetzelfde verhaal. Ik had een baantje nodig, en snel ook, waarbij ik mijn eigen uren kan inplannen.

Het idee om te gaan cammen komt bij mijn vriend vandaan. Toen ik 14 was heb ik wel eens gechat met verschillende jongens en mannen, puur voor de aandacht en de lol. Dit wist hij en zei; Joh, dat kun je ook doen om geld te verdienen, is dat niet wat? Poeh ik kan je vertellen dat het best een schok is als je vriend dat aanbiedt. Maar ik ken hem, en hij bedoelde het alleen maar goed.

Ik heb er lang over nagedacht. Dit kan ik niet aan mijn ouders vertellen, eigenlijk aan niemand. Wat als ik herkend wordt? Zijn die bedrijven waar je voor werkt wel eerlijk? Straks krijg ik een stalker? Maar het leek me eigenlijk ook wel erg spannend om te doen.

Hoe?

Ik begon met zoeken op het web. Er is zoveel te vinden in die branche! Je kunt smsen, chatten, cammen, bellen… Ik zag door de bomen het bos niet meer. Via via ken ik een meisje die camgirl is geweest. Ik besloot aan haar te vragen voor welke bedrijven ze gewerkt heeft. Zo wist ik in ieder geval zeker dat ik bij een bedrijf zou werken dat uitbetaald en ik kon ook gelijk om tips vragen. Gelukkig vond ze het leuk om mij even op weg te helpen.

Bij alle platformen moet je een formulier invullen met gegevens en een kopie bijvoegen van een geldig identiteitsbewijs. Dit is om te waarborgen dat je echt 18+ bent en je verdiensten worden doorgegeven bij de belastingdienst. Bij sommige platforms moet je ook een snelheidstest doen voor je internet en een foto maken met je webcam. Als die niet van voldoende kwaliteit zijn wordt je niet aangenomen.

Het verwerken van een aanvraag kan een aantal dagen of weken duren. Je kunt dus niet per direct aan de slag. Als je bent aangenomen krijg je informatie over hoe het platform werkt, waar je terecht kunt met vragen en inlogcodes om op het platform te komen waar je werkt.

Waar?

camgirl KatieIk heb ondertussen op 3 sites gewerkt en werk op dit moment nog maar voor 1 platform. Er zijn verschillende soorten platforms.

Kijk bijvoorbeeld eens op www.islive.nl. Hier geef je een show weg waar meerdere mannen naar kunnen komen kijken. Die kunnen ook nog allemaal tegen je praten en ze verwachten dat er dingen terug gezegd worden.

Je kunt ook 1op1 met mannen chatten, bijvoorbeeld bij www.thuis.nl. Hier wacht je telkens tot er iemand belt, dat ziet er net zo uit als op skype. Jouw cam staat sowieso aan, daar gaat het om, en jouw klant kan zelf kiezen of hij zijn cam aan zet.

Persoonlijk vind ik het prettig om 1op1 te chatten. Dan hoef je niet continu je aandacht te verdelen en is er op dat moment maar 1 iemand die je tevreden wil houden. Hoe zo’n avondje eruit ziet vertel ik binnenkort.
Dikke kus,

Katie

LEAVE A REPLY