Bijzonder avondje werken als camgirl

3
Bijzonder avondje werken als camgirl

Het is woensdag. Rond een uur of 8 dacht ik, O.K. Katie, het is nu echt weer eens tijd om te gaan werken. Ik besloot me maar eens aan te melden op Thuiscams.nl. Milena Star, die ik geïnterviewd heb, werkt hier ook. Ze beloven hoge uitbetalingen, wel 35 ct per minuut per klant in de chatroom! Dat zijn veel belovende getallen.

Ik merk dat ik een beetje lui ben geworden. Tegenwoordig pak ik mijn laptop, knal ik de webcam eraan en ga op bed liggen. Hupsakee. Laatst ging ik dansen met de Wii voor de webcam, super leuk! Dit deed ik op Xcams.nl. Het was 11 uur ’s ochtends en ik had niet echt op veel publiek gerekend. Uiteindelijk lag ik heerlijk op bed te geilen, maar ik was down under niet netjes geschoren. Op Xcams kunnen klanten je beeld vergroten, net zoals bij Islive trouwens. Een klant vroeg aan me: zeg, je bent zo mooi slank en lekker strak maar dan ben je niet geschoren, waarom niet? Oops! Blunder..

Vandaag besloot ik weer eens mijn best te doen. Gordijnen dicht, lamp erbij, bed netjes opmaken, sexy jurkje aan met een lekker setje eronder, glad geschoren.. ja klaar om te beginnen! Thuiscams.nl is nog heel erg nieuw. De site is hier en daar nog wat onhandig maar er is mee te werken. Ook zijn er nog niet zoveel klanten en nog niet zoveel camgirls. Op twitter heb ik uitgebreid getweet waar ik te vinden ben en deze werd ook nog een heel aantal keren geretweet :D. Ik heb wel 1 klant gekregen. Jawel, voor 46 seconden. Hij heette Paul, en heeft niks tegen me gezegd. Ik natuurlijk wel tegen hem! Wat ik bijzonder vond, is dat ik aangaf in de groepschat te zitten maar er ging wel een deuntje af en ik moest hem even accepteren. Bij Islive en Xcams is het “tring” en daar is de volgende klant.

Nee dit moest even anders. Thuis.nl dan? Ik keek in mijn mailbox, ik had een mailtje van ze. Mijn account is geblokt omdat ik meer dan 6 weken niet on line ben geweest. Oeps. Ze hadden me ook al gebeld. Dat doen ze tegenwoordig. Als je 2 weken niet on line bent geweest bellen ze je waarom je niet on line bent geweest, en of je nog wilt werken voor ze. Ik was een beetje gepikeerd over een andere kwestie. Toen ik Milena zou gaan interviewen was ik heel erg benieuwd wat andere camgirls van haar zouden willen weten. Deze vraag heb ik ook gedeeld op twitter en ik besloot hem ook op het forum voor camgirls van thuis.nl te plaatsen. Dit ging prima, en ik kreeg leuke reacties! Een aantal van deze vragen heb haar uiteindelijk ook gesteld. Natuurlijk wilde ik deze dames laten weten wat de antwoorden waren. In een reactie noemde ik mijn blog, maar deze reactie werd niet geplaatst. Toen opperde ik om via Google te kijken, logisch, deze reactie werd ook niet geplaatst. Als laatste poging zei ik nog dat ik alleen de vragen en antwoorden zou delen op het forum. Toen ik de volgende dag keek was mijn hele post verdwenen! Dat vind ik echt zwaar lullig. Deze dames kan ik nu nooit meer bereiken om de antwoorden door te spelen. Poeh ik word er nu weer een beetje boos over. De medewerkster aan de telefoon zei dat ze er naar zouden kijken maar ik heb niks meer gehoord. Ik zou het wel jammer vinden om daar niet meer on line te gaan. Niet vanwege thuis.nl maar ik cam daar vanaf het begin en heb een grote klantenkring opgebouwd die ik dan allemaal opeens nooit meer zou spreken. Dat vind ik maar lastig hoor.

Recentelijk heb ik me ook aangemeld bij Camtertainment. Nog een nieuw platform wat binnenkort live gaat. Ik had een mailtje binnen gekregen dat ik het mocht uitproberen! Top. Mooie site, duidelijke teksten en een duidelijke visie. Ze zeiden het niet letterlijk maar eigenlijk gaat het over ‘geil met stijl’. Dat hoor je ook heel vaak in de swingwereld. Op sdc.com hebben veel mensen het zelfs in hun profielnaam staan!

Het was even puzzelen. Bij Camtertainment moet je steeds een nieuwe foto maken, met de webcam. Deze is 24 uur geldig. Er worden dus niet zoals op Islive of Xcams steeds nieuwe snapshots genomen maar je maakt één foto en die gebruik je de hele dag. Grappig! Op Chrome kon ik helaas niet mijn eigen webcam instellen, hij gaf direct de webcam van mijn laptop aan. Argh! Nou ja, toch maar proberen.. oh de timer doet het nog niet… Wat ik super goed vond is dat ik deze dingen direct met een medewerker kon delen! Er stond onderin een balkje en daarin kon ik een chat beginnen. Ik werd al snel geholpen en ze legde me uit dat nog niet alle functies werken en iedereen druk bezig is alles zo goed mogelijk te laten werken. Oke duidelijk, even behelpen dus! Het is me toch gelukt om een mooie foto te maken :). De dame vertelde me dat er even een medewerker in zou bellen om te kijken of alles werkt.

Er werkte nog verschillende functies niet. Uiteindelijk heb ik het team geholpen door ze te vertellen wat ik allemaal zag en ze hebben verschillende keren ingebeld om te kijken of dingen dan wel werkte. Hier kreeg ik gewoon voor betaald trouwens. Ik vond het best gezellig om de verschillende medewerkers te spreken en ze te helpen! Volgens mij heeft Camtertainment wel potentie. Ik ben heel benieuwd hoe het eruit komt te zien. Het verhaal is goed en ik vind 1op1 cammen toch echt specialer. Misschien ook wel omdat ik daar mee begonnen ben, ik weet het niet. Het trekt me in ieder geval meer dan de groepschat, al heeft die weer zijn eigen leuke kanten.

Toen het half 1 was vond ik het wel mooi geweest. Tijd om te gaan slapen! Het was een bijzonder avondje werken als camgirl.

Wat vind jij nou leuker, een groepschat? Of 1op1 cammen? En wat nou als het qua verdiensten niet uit zou maken?

Wil je weten wanneer er een nieuw artikel on line komt? Volg me dan op twitter of facebook, of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

 1. Hoi Katie!
  Ik vroeg me af of je nog steeds camt bij Camtertainment, en zo ja, of dit nog bevalt. Ik wil namelijk beginnen met webcammen en ik denk dat mijn voorkeur uitgaat naar 1 op 1 cammen.
  Welk platform zou je me aanraden? Alvast bedankt!

  X Melanie

  • Hi Melanie!

   Ik ben al een hele tijd niet meer on line geweest bij camtertainment, überhaupt heb ik niet veel gecamd de laatste weken. Er zijn geen kosten verbonden aan t aanmelden dus je kunt het zeker proberen. Ik ben niet te spreken over de klantenservice van thuis.nl, maar zij hebben we de meeste klanten en gaan puur voor 1op1 cammen.

   Ik hoop dat je hier wat aan hebt 🙂 succes alvast en laat het me weten als je nog meer vragen hebt!

   Liefs,
   Katie

LEAVE A REPLY