Interview met camgirl Milena Star!

1
Interview met camgirl Milena Star!

Een tijdje terug raakte ik in contact met Milena Star via twitter. Ze vind dat ik een leuk blog heb. Dit leek me het moment om mijn goede voornemen voor dit jaar uit te laten komen. Een bekende en succesvolle camgirl interviewen!

Wie mij volgt op twitter wist waarschijnlijk al dat er iets aan zat te komen. Ik heb aan mijn volgers gevraagd wat jullie van een bekende camgirl zouden willen weten! Daar heb ik leuke reacties op gekregen, ook via het forum op thuis.nl (alleen voor camgirls). Door naar de vragen en natuurlijk haar antwoorden!

Voor iedereen die jou niet kent, kun je iets vertellen over jezelf en wat je doet?

Ik ben Milena Star, 23 jaar en heb een Eenmanszaak. Als bedrijf sta ik ingeschreven bij verschillende webcamsite’s en ben ik te boeken als model en actrice in de erotische branche. Ik doe alleen online en tv entertainment, en 2x per jaar de kamasutrabeurs. Ik werk nooit samen met mannen, en de enige interactie die de mannen met mij kunnen hebben is via de webcam en een praatje komen maken op de beurs.

Wanneer en waarom ben je begonnen met cammen?

Ik had me eigen ingeschreven op mijn 18e bij een webcam site, meer voor de lol en het extra zakcentje was altijd mooi meegenomen. Ik vond het wel leuk om beschermd te flirten met mannen, zonder dat het te ver zou gaan. In het echt ben ik veelste verlegen daarvoor geweest! Ik vond het erg spannend en leuk om dat via de pc te doen!

Had je vroeger verwacht dat je dit werk nu zou doen?

Ja en nee, ik was beetje onzeker en vond mezelf niet knap, en keek altijd op tegen sexy modellen. Ik droomde al wel altijd over dit werk, maar vond mezelf daar niet mooi genoeg voor. Later toen ik mezelf meer vrouw begon te voelen en zekerder werd, was de stap snel gemaakt.

Wat vind je het leukst aan het cammen?

Het leukste vind ik dat dit zo beschermd en veilig is, en dat ik zelf de baas ben over wat ik doe en wanneer.
En aan het cammen zelf vind ik leuk om de fantasieën van mannen aan te horen en daarop in te spelen.

Wat vind je het mist leuk aan het cammen?

Dat mannen een echte afspraak proberen te maken, vind ik het meest irritante en vind ik zo lullig omdat dat de fantasie gelijk bederft.

Wat is het raarste dat je hebt meegemaakt tijdens het cammen?

Dat een man aan het masturberen was met zijn penis in zijn hand vol met poep.

Wat doe je als een klant in de chat vervelend is of onaardig?

Dan doe ik bijdehand of zeg ik dan ga je toch lekker naar iemand anders toe als het je niet bevalt.

Hoe bereid jij je voor als je gaat cammen?

Ik trek een sexyy outfit aan, met lingerie eronder. Was ik me speeltjes nog extra voor de zekerheid en maak ik mezelf op. Ik heb wel anderhalf uur nodig om mezelf helemaal klaar te maken.

Bij welke camplatformen met je werkzaam?

Bij thuiscams.nl, xcams.com en islive.nl en webcambonus.nl voor de site van Kimholland.nl.

Jouw identiteit is niet verborgen, zoals die van mij. Hoe reageerden familie en vrienden toen ze wisten wat voor werk je doet?

Ze waren eerst bang dat ik het impulsief deed zonder erover goed na te denken. Maar nadat ze zagen dat ik erdoor ook zekerder werd en gelukkiger en sterkere persoon ben geworden, vinden ze dit het beste werk voor mij en steunen en accepteren ze alles. Doordat ik er ook zo open over ben, weten ze ook precies wat ik doe en dat het ook echt voor mezelf is.

Wat doe je als een klant een echte date met je wil en hoe zorg je ervoor dat hij niet meteen je chat verlaat?

Dan vraag ik of hij vaker met webcam girls heeft afgesproken, en vertel ik dat ik nog nooit met een vreemde man heb gedate via internet.
En vraag ik hem zoveel mogelijk over hem zelf. Dan gaat die daar wel eerst antwoorden op geven. En uiteindelijk zeg ik dat we natuurlijk niet mogen afspreken en wie weet komen we elkaar wel een keer tegen.

Heb je weleens over een andere baan nagedacht voor je dit werk ging doen?

Psycholoog en sexuologe.

Ben je anders tegen mannen aan gaan kijken sinds je erotisch werk doet en camgirl bent?

Ja zeker, omdat de meeste mannen toch anoniem zijn, zijn zo heel eerlijk over hun fantasieën en wensen.

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Ik heb echt geen idee, ik hoop dat ik dan nog steeds gezond en representatief eruit zie, zodat ik lekker verder kan gaan waar ik nu ben.

Tot slot, wat is jouw beste tip voor alle camgirls out there?

Maak jezelf het mooi op en kleed je aan alsof je uitgaat. Zet een lekker muziekje op en wees in de chat de droom van elke man en geniet van de aandacht die de mannen je geven!

Milena Star super bedankt voor je antwoorden! Erg leuk om te lezen en ik heb respect voor je wilskracht en dat je zo lekker jezelf bent.

Wil je meer weten over Milena? Kijk dan eens op haar site www.milena-star.com.

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Katie

LEAVE A REPLY