Verdiensten als camgirl

5
Verdiensten als camgirl

Camgirl zijn is voor mij een bijbaantje naast mijn studie. Sommige dames maken daar hun dagelijkse werk van en zijn heel erg veel online. Hoeveel kun je nu eigenlijk verdienen als camgirl? Ik zal jullie vertellen hoe veel ik ongeveer verdien. Hoe het precies zit met de belastingdienst vertel ik in een ander artikel.

Allereerst maken je verdiensten veel verschil bij verschillende camplatformen. Cam je 1op1? Dan krijg je een vast tarief per minuut voor bellen, cammen met chat en cammen met geluid. Als je een grote chat hebt waar meer klanten binnen komen dan krijg je een vast bedrag per klant per minuut. Daar kunnen je totale verdiensten per minuut dus oplopen. Ook zitten daar vaak extra opties bij. Klanten kunnen in een privé chat met je gaan en dan betalen zij 4x keer normale tarief.

Bij thuis.nl verdien je met cammen en chatten 0,40€ per minuut. Als je een vol uur zit met een klant is dit 24€ per uur. Voor chatten met bellen krijg je ook 0,40€ per minuut mits je een vaste aansluiting hebt. Aangezien ik een mobiele telefoon heb krijg ik daar maar 0,30€ per minuut voor dus doe ik dat eigenlijk nooit. De eerste maanden heb ik alleen bij dit camplatform gewerkt. Ik streefde naar 200€ per week. Dit haalde ik vrijwel altijd in zo’n 10 a 11 uur per week. Vaak twee avondjes van 20:00 tot 00:00. Wat heel erg fijn is bij dit platform is dat ze elke week uit betalen. Zelfs als je zondag tot 00:00 gaat cammen krijg je dit uiterlijk woensdag op je bankrekening gestort!

De werkgever is club sense. Via www.club-sense.nl vind je meer info over hoe je daar kunt werken en wat de precieze verdiensten zijn.

Het cammen bij thuis.nl bevalt me nog steeds erg goed maar ik wilde een manier proberen waar ik meer kon verdienen, in een grote chat. Islive.nl kende ik via via dus wist zeker dat zij bijvoorbeeld uit betalen. Het nadeel was wel dat alles wat je in oktober verdiend pas eind november uitbetaald kreeg. Dit is in het begin best even lastig. Sinds kort hebben ze een nieuw systeem. Er zijn 3 vaste momenten in een maand waar op je ook uitbetaald kunt krijgen mits je 150€ of meer hebt verdiend. Mocht je 40€ verdienen en dan twee maanden niet meer on-line komen om tot die 150€ te gaan krijg je jouw verdiensten wel netjes uitbetaald aan het eind van de volgende maand natuurlijk.

Bij islive.nl verdien je ongeveer 0,18€ per klant per minuut. Als je 3 klanten hebt verdien je dus al meer dan bij thuis.nl. Om de een of andere reden wilde het voor mij bij islive.nl niet echt lukken. Er waren vaak maar 1 of 2 klanten en als ik er dan meer had wilde ze meteen dat ik alles liet zien. En ja als je na 10 minuten in je nakie zit is het nog best lastig wat je dan gaat doen. Klanten gaan weer weg en voor de nieuwe klanten kun je de spanning niet echt meer opbouwen. Mede doordat de betaling zo lang duurde en ik de chats te druk vond chat ik vaker bij thuis.nl

Laatst heb ik het weer eens geprobeerd bij islive.nl, daar vertel ik later meer over, en dit beviel eigenlijk best goed. Het was voor mij nog wel een beetje zoeken maar ik heb in een ruim uur 40€ verdiend. Dat is natuurlijk meer dan 24€, als je die al haalt. Op islive.nl heb je nog meer dingen zoals tips en flirts die klanten aan je kunnen geven als extraatje. Die heb ik nog nooit gehad en ik denk ook niet dat mannen daar veel gebruik van maken.

Als je bij islive.nl wil werken of meer wilt weten over de verdiensten daar kun je op deze link klikken voor meer info.

Binnenkort meer over cammen en de belastingdienst, cammen bij islive.nl en een vervolg op mijn swing artikel. Wil je op de hoogte blijven wanneer deze on-line komen? Volg me op twitter, facebook of anoniem via mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

 1. Hoi Katie,
  Allereerst: wat een fijne blog heb je! Heel leuk en spannend om te lezen 🙂 Zelf overweeg ik momenteel ook een cambaantje, om exact dezelfde redenen als jij. Nu vraag ik me af: de bedragen die je hierboven per week noemt, zijn dat de bruto of netto bedragen?
  Liefs Mitzi

  • Hoi Mitzi! Dankjewel voor je compliment 🙂 Dit zijn de bedragen die je uitbetaald krijgt. Maar hier is nog geen belasting over betaald. Hier heb ik ook een blog over geschreven: http://diaryofacamgirl.nl/camverdiensten-belastingdienst/ Hier heb ik geschreven wat je moet afdragen en hoe dit werkt. Vaak gaat er 40% naar de belastingdienst en dit moet je zelf bijhouden!

   Heel veel succes en als je vragen hebt weet je me te vinden 🙂
   Liefs, Katie

  • Hoi Mitzi! Dankjewel voor je compliment Dit zijn de bedragen die je uitbetaald krijgt. Maar hier is nog geen belasting over betaald. Hier heb ik ook een blog over geschreven: http://diaryofacamgirl.nl/camverdiensten-belastingdienst/ Hier heb ik geschreven wat je moet afdragen en hoe dit werkt. Vaak gaat er 40% naar de belastingdienst en dit moet je zelf bijhouden!

   Heel veel succes en als je vragen hebt weet je me te vinden
   Liefs, Katie

 2. Ik zit er aan te denken om te beginnen als camgirl totdat ik een “normale” baan heb gevonden zit namelijk al een paar mnd werkloos thuis en heb geen zin om een uitkering aan te vragen. Aangezien ik weer bij mn ouders in woon dus geen huur ect. heb lijkt dit me een goed begin 🙂 maare heb een tatto op een zichtbare plek (op mn borst) wil niet herkend worden hoe kan ik die tattoo niet laten opvallen? 🙁 iemand tips?

  • Hi Peggy!
   Je zou er voor kunnen kiezen je BH aan te laten… aan de andere kant, hoeveel mensen in RL zien jouw borst bloot? Ik zie wel meer dames met tattoos, een kleine zou je nog af kunnen plakken..

   Als je een passende oplossing hebt hoop ik dat je hem deelt! En ik hoop dat het je niet tegen houdt het cammen toch te proberen 🙂

   liefs,
   Katie

LEAVE A REPLY