Camgirl en social media

0
Camgirl en social media

Tegenwoordig kom je er echt niet meer onderuit, social media. Iedereen gebruikt het en de mogelijkheden zijn oneindig! Ik gebruik social media om mijn blog te promoten. Vandaag geef ik wat tips hoe je als camgirl social media kunt gebruiken.

Er zijn verschillende vormen te onderscheiden. De bekendste zijn facebook, instagram en twitter. Over deze vormen wil ik jullie dan ook tips geven. Allereerst, waarom is het eigenlijk handig om als camgirl social media te gebruiken?

Op platformen zoals Islive.nl heb je vaak een persoonlijke webpagina. Een pagina die je krijgt vanuit het platform. Als klanten jouw camshow via deze webpagina bezoeken krijg je behoorlijk meer betaald! Voor een klant krijg je bij Islive normaal 0,18 cent per minuut en via jouw webpagina maar liefst 0,46 cent per minuut. De link van deze webpagina kun je delen op verschillende soorten van social media. Klanten vinden het ook vaak leuk om je hier op te volgen zodat ze kunnen zien wanneer je on line bent en extra foto’s van jou kunnen zien mocht je die plaatsen. Zo bouw je makkelijk vaste klanten op en zorg je dat je klanten je  zien en meer zullen bezoeken.

Facebook

Facebook kent ondertussen iedereen wel. Je kunt er veel tekst op kwijt, berichten delen en foto’s plaatsen. Je kunt een pagina aanmaken voor jouw camprofiel. Deze kun je een sexy uiterlijk geven en jouw camprofiel(en) vermelden. Let wel op dat er regels zijn, je kunt niet zomaar allemaal naakt foto’s plaatsen. Dan wordt je pagina off line gehaald. Hou het daar dus netjes en zet stoutere foto’s liever op een eigen webpagina of op je camprofiel.

Volgers krijgen is op facebook het lastigst. Als je een pagina liked zien je vrienden en familie dit. Laat dat nou iets zijn wat je klanten liever niet willen. Op mijn eigen facebookpagina merk ik het ook. Op dit moment heb ik 1 like en dat snap ik wel. Dit is iets wat tijd nodig heeft. Het plaatsen van leuke updates helpt natuurlijk wel mee.

Instagram

camgirl social mediaVia instagram kun je foto’s plaatsen en hier een berichtje bij zetten. Omdat het alleen om foto’s gaat spreek je veel meer internationaal publiek aan dan op bijvoorbeeld facebook. Daarom raad ik aan om af en toe een engelse tekst te gebruiken. Bij veel camplatformen kunnen immers ook internationale klanten binnen komen. Deel je link bij elke foto zodat klanten naar je toe komen. Instragram is heeeel erg streng wat betreft aanstootgevende en blote foto’s. Je tepels moeten bijvoorbeeld absoluut bedekt zijn. Ook deze foto was too much voor instagram, ik kreeg een mailtje dat er foto’s verwijderd waren en dat ik moest oppassen met het plaatsen van aanstootgevende foto’s. Oeps.

Twitter

Op twitter is dan weer bijna niets te gek. Natuurlijk zijn er grenzen (denk aan extremiteiten als kinderen en dieren) maar een foto met je benen wijd zonder slipje aan is geoorloofd. Op twitter kunt je korte berichtjes plaatsen. Mensen kunnen je volgen en zelf kun je ook mensen volgen. Denk aan camplatformen, andere camgirls en er zijn speciale profielen die camgirls promoten. Als jij online bent kunnen zij jou noemen zodat er meer klanten in je chatbox terecht komen. Via twitter kun je contact met ze opnemen en vragen of ze jou willen noemen.

Klanten en potentiële klanten kunnen je natuurlijk ook gaan volgen. Het wil wel eens gebeuren dat ze je twitteraccount noemen en je bijvoorbeeld goede morgen wensen, zeggen dat je er goed uit ziet en nog vele andere teksten. Het kan soms leuk zijn om op je volgers te reageren. Interactie is goed op twitter. Als jouw twitteraccount vaak genoemd wordt door anderen zien meer mensen jouw account. En dat betekent dan hetzelfde voor je camprofiel.

Het kan een tijdje duren voordat je volgers hebt. Zowel op facebook, twitter, instagram of andere social media. Mensen vinden het leuk om ook dingen over je dagelijks leven te lezen. Wens mensen goeie morgen, geef iemand die een mooie foto plaatst een compliment en zeg het gewoon eens als je ergens van baalt. De volgers komen vanzelf en je zal er dan ook veel plezier en hopelijk veel inkomsten van krijgen.

Ik heb er bewust voor gekozen om via mijn blog mijn eigen camprofielen niet te promoten. Hier gebruik ik andere kanalen voor. En jij, gebruik jij social media? Wat vind jij er van? Zou je het handig vinden om er aan te beginnen?

Wil je weten wanneer er een nieuw artikel on line komt? Volg me dan op twitter of facebook, of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

 

LEAVE A REPLY