Daten met een camgirl

1
Daten met een camgirl

Veel klanten hopen te daten met een camgirl. Misschien is dat logisch, misschien ook niet. Als je camgirl bent zul je vaak het verzoek krijgen om te daten. Klanten bieden er geld voor of hopen dat je stout genoeg bent om daadwerkelijk af te spreken. En tja, hoe ga je daar als camgirl mee om?

Ik heb nog nooit gedate met een klant en vind dat ook absoluut niet kunnen. Zelfs al zou je er wel over na denken om te daten, met sommige mensen wil je niet eens daten. Maar klanten vinden het niet leuk als je nee zegt, dus hoe ga je daar nu weer mee om?

Hij vraagt me om te daten, wat zeg ik?

Je hoeft niet direct een keiharde nee te zeggen. Er zijn zelfs camgirls die een man eerst aan het lijntje houden. Veel klanten weten wel dat ze geen kans maken en sommige vinden het leuk om samen te fantaseren over een ontmoeting. Je kunt ze vragen hoe ze dit zouden aanpakken, wat ze met je willen doen en hier in mee spelen. Als je merkt dat een klant serieus is kun je net doen of je dat even niet door had.

Als het er op aan komt kun je gewoon zeggen dat je niet aan daten doet. Want tja, het is lastig om iemand te vertrouwen via de webcam. Ook ken je hem pas net, en niemand weet dat je dit werk doet… Er zijn veel antwoorden te geven. Als je geen nee zegt maar dat je iemand eerst beter wilt leren kennen bestaat er de kans dat hij vaak binnen gaat komen en verwacht dat het uiteindelijk eindigt met een date.

Er zijn ook doordrammers niet geen nee accepteren, dat kan heel vervelend zijn. Ookal ben je een camgirl en komen ze binnen om bij jou plezierd te worden hoeven ze je nog niet lastig te vallen. Vertel hem duidelijk hoe je erin staat, dat is het prettigst voor beide partijen.

Hij wil er voor betalen

Sommige mannen hebben duizenden euro’s voor je klaarliggen als je met ze op date wil gaan. Als mannen mij geld willen geven voor seks heb ik daar maar één antwoord op, ik ben een camgirl en geen hoer. Dat klinkt wat hard maar ik vind het dan ook oprecht heel vervelend als klanten mij willen betalen voor echte seks. Natuurlijk verdien je als camgirl ook geld, maar een show opvoeren voor een webcam is heel iets anders dan fysiek seks hebben met iemand. Sommige mannen schrikken van die reactie en bieden hun excuses aan.

Als ik ‘nee’ zeg gaat hij weg

Het is heel vervelend als je klanten om deze reden jouw chat verlaten. Echter weten ze al voordat ze binnen komen dat ze niet op een datingsite zitten maar een chatsite om met meiden en dames te kletsen en naar ze te kijken. Daten met een camgirl is dan ook onwaarschijnlijk. Ze voorliegen dat je wel date kan heel vervelend zijn. Ze komen er vanzelf achter dat een echte date er niet in zit, dus daar hou je ook geen vaste klanten aan over.

Het hoeft lang niet altijd het geval te zijn dat klanten je chat verlaten. Ze kunnen ook blijven hangen en nog een hele leuke chat met je hebben. Sommige klanten zullen wel denken, nooit geschoten is altijd mis, en dat kun je ze ook niet helemaal kwalijk nemen.

Is het verstandig om te daten met een klant?

Waarschijnlijk weet je hier het antwoord wel op, en dat is nee! Daar zijn meerdere argumenten voor. Allereerst werk je waarschijnlijk, net als ik, anoniem. Iemand ontmoeten en veel over je echte zelf vertellen kan er toe leiden dat iemand achter jouw echte identiteit komt. Iemand kan jouw identiteit bekend maken, of je zelfs gaan chanteren. Dat willen we niet, dus kun je je klanten beter op afstand houden.

De tweede en natuurlijk een reden die je zelf kunt bedenken, je kent hem niet! Hij komt binnen via een telefoon, een naam waarvan je niet weet of hij echt is en alles wat hij over zichzelf te vertellen heeft kan een leugen zijn. Je kunt iemand niet vertrouwen.

Je klanten willen waarschijnlijk alleen daten voor de seks, ookal beweren ze misschien van niet. Dat hoeft helemaal niet vervelend te zijn, maar als dat is wat je wil kun je beter op een site als sdc.com op zoek gaan naar een leuke date. Daar krijgen mensen validaties dus heb je meer zicht op de echtheid van iemand.

Hoe leuk iemand ook is, je prins op het witte paard komt vanzelf een keer voorbij. En iemand ontmoeten in de kroeg is toch een stuk veiliger en leuker dan als je aan het werk bent als camgirl!

Hoe denk jij over daten met een camgirl? Zou je stellig nee zeggen of een klant aan het lijntje houden? Of denk je er misschien wel serieus over na om te daten met een van je klanten?

Wil je weten wanneer er een nieuw artikel on line komt? Volg me dan op twitter of facebook, of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

 

  1. Maar hoe zou je reageren als klant of gewoon een volger op twitter met je wilt chillen. Niet direct daten maar gewoon chillen, beter leren kennen. Dat kan natuurlijk ook gewoon via de pc maar in het echt is het toch anders of niet

LEAVE A REPLY