Ervaring als camgirl – 3

1
Ervaring als camgirl – 3

Als je twijfelt om camgirl te worden ga je op zoek naar ervaringen van anderen. In een reeks aan camartikelen deel ik mijn ervaring als camgirl met jullie. Hoeveel ik gewerkt heb, wat ik aan had en wat ik heb verdiend. Dit allemaal om jou een beeld te geven wat je kan verwachten als je camgirl bent/wordt.

In maart heb ik belachelijk weinig gewerkt, maar drie keer. Daarom heb ik Jane, die laatst een gastartikel heeft geschreven, gevraagd om op dezelfde manier haar ervaring met jullie te delen. Ze heeft 3 camsessies van de afgelopen maand geschreven en ik heb over één avond geschreven. Lees snel verder om erachter te komen hoe het cammen in maart ons verging.

 Maandagavond 2 maart

Maandag was een bijzondere avond, ik was met mijn vriend aan het cammen op Skype en we werden ontzettend geil. We besloten dat het wel leuk was als hij zou meekijken terwijl ik aan het werk was. Ik heb nog steeds geen programma zoals Camsplitter uitgeprobeerd maar ik kan wel de webcam van mijn laptop en die mijn losse webcam aanzetten. Zo gezegd zo gedaan ben ik snel even gaan douchen en scheren en heb daarna mooie lingerie en mijn hoge hakken met diamantjes aangedaan. Op bed legde ik alvast een handdoek klaar, mijn sextoys en glijmiddel. Ik had er zin in!

Ik meldde me weer aan op Xmodels waar ik in februari ook gewerkt heb. Het was half 11 toen ik on line ging. Ik ben on line gebleven tot 12 uur en heb maar liefst 62€ verdiend. Dit kwam onder andere door een hele lang privé chat, 3 kwartier lang heeft een klant 4 keer het normale tarief betaald om alleen met mij te kunnen chatten. Of ja, alleen, andere klanten konden niet meer met mij chatten maar wel meekijken. Dit werkt een stuk beter dan op Islive waar sommige klanten aangeven mij niet meer te kunnen zien als ik privé ga. Nu had ik naast deze klant telkens nog 3 of 4 klanten in mijn chat.

Helemaal los gegaan ben ik, anaal met mijn toys, dubbel penetratie, geluid aan (wat ik normaal bijna nooit doe!) het was geweldig! Maar, en hier heb ik het weleens met vriendinnen over, de anus is eigenlijk een uitgang en heel gênant bleef mijn speeltje niet schoon. Nu had ik al een handdoek gepakt dus hem mijn toy er snel ingewikkeld en mijn sterretje afgeveegd. OMG, ja dat dacht ik ook. Op de chat heb ik hier niks van laten merken. Wel zei ik dat ik geen anaal meer wilde en net op dat moment kreeg ik de privé chat. Mijn lingerie was ondertussen uit en hij wilde wel graag dat ik iets moois aan zou doen. Helemaal prima, maar ik wilde even naar het toilet (en me opfrissen!) en dat vond hij goed.

Om mijn klanten niet kwijt te raken heb ik mijn laptop opgepakt en deze meegenomen naar de badkamer. Ik heb de laptop bij mijn voeten gezet die nog ik mijn mooie hoge hakken zaten en dat zag er best wel sexy uit. Eenmaal terug op bed heb ik heel lang met deze klant gechat en ik kon hem ook zien. Echt chatten deed ik eigenlijk al niet meer, ik praatte terug en was aan het kreunen als ik met mezelf speelde. Dat doe ik normaal ook wel een beetje, als het echt lekker is, maar dan hoort niemand het! Ik kan het wel aanraden, geluid aan, zeker als je een privéchat hebt. Dan kan de rest van je klanten toch nog een beetje horen waar het over gaat.

Mijn vriend kwam klaar op het moment dat ik met twee speeltjes in de weer was en besloot me daarna maar even te laten. Heel geil om hem af en toe ‘ah fuck’ te horen zeggen. Echt lekker ging het trouwens niet, die twee speeltjes. Met twee mannen gaat dat toch makkelijker. Mijn speeltjes waren ook een beetje te hard, van dat harde plastic, en dan is siliconen toch fijner. Laatst deed ik een bestelling uit mijn eigen shop. Deze artikelen zul je nog in reviews voorbij zien komen.

Jane cammen in maart

Maart was een interessante maand voor mij, waarin ik mijn werktijden een beetje veranderd heb. Ik werkte eigenlijk altijd alleen maar ’s nachts van 22.00 tot een uur of 3-4. Dit ging me eigenlijk steeds meer tegen staan omdat ik dan toch zeker wel tot een uur of 1 in de middag sliep en de dag al weer voor een groot gedeelte voorbij was. Ik vond dit zonde van mijn dagen en besloot een beetje te gaan experimenteren.

2 maart: ochtend sessie

Jane IsliveOp twee maart heb ik voor het eerst ’s ochtends gecammed via jane.islive.nl. Ik heb om 10u in gelogd en ben rond 11:30u weer offline gegaan. In die twee uurtjes heb ik 34 klanten in mijn box gehad, die gemiddeld 3,70 minuten met mij gechat hebben. Deze 1,5 uur cammen hebben mij 35€ opgeleverd. Dit was een leuke ervaring en ook boven verwachting druk. Veel lekkere chats met mannen die geil wakker waren geworden en even een vluchtertje wilde voor ze naar hun werk moesten. Ik zelf ook lekker paar keer gekomen, heerlijk begin van de dag! Omdat ik best teverden was met de 35€ in 1,5 uur heb ik besloten deze tijden vaker te gaan werken.

13 maart: ochtend sessie

Jane IsliveOp 13 maart heb ik weer gecammed via jane.islive.nl. Ik was deze ochtend lekker vroeg begonnen om 8:45. Ik had dit ook gemeld aan 1 van mijn vaste klanten die gek is op lotion, hij zou misschien komen omdat vrijdag zijn vrije dag is, ik had dus een leuke snapshot gemaakt met lotion.

Hij was helaas niet gekomen, maar toen hij later op de ochtend die snapshot zag op islive.nl, baalde hij wel liet hij mij de volgende dag weten.

Het was weliswaar vrijdag de 13e maar voor mij zeker geen ongeluksdag. Ik had later op de ochtend een afspraak dus kon maar een uurtje cammen. Ik heb in dit ruime uur 30 chatters gehad die gemiddeld 3 minuten bleven en een nette 20€ verdiend. Goed begin van een ‘ongeluks’dag.

31 maart: avond sessie

Jane IsliveOp 31 maart heb ik alleen ’s avonds gecammed op jane.islive.nl van 22:00 tot 00:00. Dit was echt een super geile, drukke avond. Had ook nog twee heerlijke VIP sessies. Ik heb een paar vaste klanten die eigenlijk altijd voor VIP sessies komen omdat ze mij heerlijk voorzichzelf willen hebben. Ik geniet altijd wel tijdens mijn sessies, maar in zo’n chat toch net even wat meer, omdat ik dan alleen op hem en mezelf hoef te letten. In deze twee uurtjes heb ik 39 klanten in mijn box gehad die gemiddeld 5,27 minuten bleven en heb in deze twee uurtjes 65€ verdiend.

De ochtend sessies zijn me super goed bevallen, ik word ook vaak geil wakker, dus ideaal om dan lekker te gaan cammen.

Voorlopig blijf ik dit lekker zo doen.

Wil je je ook aanmelden bij Xmodels? Klik dan hier. Heb je interesse om ook te cammen bij Islive? Klik dan hier.

 

Hoe heb jij maart ervaren? Heb je ook grappige ervaringen gehad net als wij of juist minder leuke?

Laat het me weten in de comments of op  twitter of facebook! Daar kun je ook snel zien wanneer er een nieuw artikel online komt of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

Let op! Deze verdiensten zijn persoonlijk en geven geen garantie op soortgelijke verdiensten.

  1. Ik vraag me steeds af of jij die mannen ook kan zien en horen, dus ook hoe ze klaarkomen. Is daar een grote verscheidenheid in of is het bij mannen maar op 1 ding gericht en dat is klaarkomen op vrijwel dezelfde manier (aftrekken dus)??

LEAVE A REPLY