Bestelling van mijn shop + korting %

3
Bestelling van mijn shop + korting %

Wie mij op twitter volgt heeft het al voorbij zien komen. Ik heb een bestelling binnen gekregen met producten van mijn eigen shop! Ik ken namelijk lang niet alle producten en zo kan ik jullie nog beter helpen bij het bestellen van sextoys en lingerie voor achter de webcam. Daarnaast staat er een leuke actie in dit artikel 🙂 Lees nu verder voor mijn bestelling, komende tijd komen hier reviews van on line!

 Bezorging

bezorging diary of a camgirlDe bezorging was netjes geregeld door PostNL. Het was een behoorlijk grote bestelling en voor ontvangst was een handtekening vereist. Wel zo fijn als je intieme pakketjes niet bij je buren terecht komen. Ik kon mijn pakket makkelijk on line volgen, daar kon ik ook het tijdstip van de bezorging zien, praktisch!

De dag van de bezorging was ik niet thuis. Ik bestelde de producten op een donderdag en vrijdag, maar 1 werkdag later, heb ik de bezorger gemist. Maar geen nood, zaterdag kwam hij weer en was ik wel thuis! Ik had er ook nog voor kunnen kiezen het pakket ergens zelf af te halen.

Uitpakken

Het leukste van alles! Het uitpakken van mijn bestelling 🙂

bestelling diary of a camgirl

Dit is alles wat er uit de grote doos kwam. We gaan verder 🙂

bestelling diary of a camgirl

Dit zijn alles sextoys die heb ik besteld. De glazen toys waren goed verpakt in een doosje en met schuim. De metalen buttplug kwam met een handig zakje en in een schattig doosje met gouden voering. De anal beads kwamen uit een plastics zakje en ook hier zat een handig opbergzakje bij. De roze dildo zat ook nog in plastic. Alles was helemaal heel aangekomen, geweldig!

Sextoys

Ik heb maar liefst 5 sextoys besteld. Onlangs begon ik meer te lezen over sextoys en hun veiligheid. De sextoys die het gezondst zijn voor je lichaam zijn gemaakt van glas, metaal, siliconen of hard plastic. In sommige toys wordt gebruik gemaakt van weekmakers en deze zijn niet goed voor je lichaam. Ik heb mijn oude collectie een opruimbeurt gegeven en dus een aantal toys besteld die een leven lang mee zouden moeten gaan.

butplug diary of a camgirl

Deze buttplug wilde ik al een hele tijd. Op de achterkant zit een grote diamant en dat ziet er superschattig uit! Daarnaast lijkt het me heel erg lekker en het is ook wel stout als je opstaat en opeens deze in blijkt te hebben. Of naar een sexfeestje! Het lijkt me ook heel geil om sex te hebben met deze in. De kleur kiezen vond ik nog even lastig maar ik heb uiteindelijk voor de lichtblauwe gekozen! Hij kost €29,95. Ze zijn er in nog veel meer kleuren, rood, groen, paars en noem maar op, een maatje groter, met ribbels en goudkleurig. Je kunt hem hier vinden in mijn shop.

Icicles buttplug

Deze glazen buttplug deelde ik al op twitter. Ik vind hem zo schattig! Het glas is lichtroze en de achterkant is een bloemetje. Hij is in omvang ietsje groter dan de metalen butplugg en hij is door het bloemetje een stukje langer. Het staafje, het smalle gedeelte, is nog redelijk breed. Of deze lekker loopt weet ik niet maar hij zou je kunnen helpen de boel wat te rekken zodat er daarna meer in kan dan de buttplug. Het glas kun je koel maken in de koelkast of je gebruikt hem op kamertemperatuur. Je kunt hem ook nog in warm water leggen zodat je hem warm kunt gebruiken. De buttplug kost €39,95 en je kunt hem hier vinden.

Icicles glazen dildoIk werd zo enthousiast van al die mooie glazen sextoys dat ik besloot een glazen dildo uit te proberen. Alle sextoys van Icicles vind ik ontzettend mooi maar ik probeerde ook even praktisch na te denken. Deze glazen dildo heeft een plateau waar door je hem staand kunt neerzetten én makkelijk vast kunt houden als je er vaginaal mee aan het spelen bent! Handig 🙂 De blauwe swirls vond ik er leuk, hij is niet mega groot én hij loopt een beetje krom. Net als de glazen buttplug kun je hem warm en koud gebruiken voor een extra sensatie. Deze glazen dildo kost €32,95 en je kunt hem hier vinden in mijn shop.

siliconen dildo diary of a camgirl

Deze roze dildo is helemaal gemaakt van siliconen en daarom veilig voor het lichaam. Het enige belangrijke bij siliconen speeltjes is dat je geen glijmiddel op basis van siliconen mag gebruiken, dan hij gaat kapot. Deze specifieke dildo is eigenlijk onderdeel van een strap-on set, een voorbind dildo. Er zijn nog meer soorten en deze passen allemaal in de strap-on maar die heb ik niet ;). Daarom zit er bij de basis zo brede rand, dan blijft hij goed zit. Ik vind dat handig omdat je hem dan goed vast kunt houden! Hij heeft geen harde ribbels en ik vind dit een fijne maat. Hij kost €45,95 en je kunt hem hier vinden in mijn shop.

anal beads diary of a camgirlAls laatste toy heb ik deze anal beads uitgekozen. Veel anale toys, maar dat is ook populair onder mijn klanten en ik vind dit zelf ook erg geil. Langzaam kun je er één voor één een balletje bij in doen. Super voor een showtje! Deze toy is volledig van siliconen dus let op wat voor glijmiddel je gebruikt. Ik wel eens eerder anal beads geprobeerd, die was een stuk langer dan deze en paste er niet helemaal in. Dat vind ik toch wel een must. De ring is handig bij het eruit halen van de toy, ik ben zo benieuwd hoe hij voelt! Je kunt hem hier in mijn shop vinden voor €12,95.

Lingerie

Naast sextoys bestelde ik ook twee lingerie setjes van Leg Avenue. Ik ben dol op bodies want ik vind die enorm sexy. Er zijn veel bodies en teddies die aan de achterkant uit niet veel meer dan 3 touwtjes bestaand en dat vind ik jammer. Deze twee setjes hebben een slipje aan de achterkant, leuk! Ik was wel een beetje bang dat de lingerie in mijn billen zou snoeren en te strak was. Die was helemaal niet het geval 🙂 Kijk hier naar mijn foto’s.

lingerie diary of a camgirl

lingerie diary of a camgirl

http://shop.diaryofacamgirl.nl/producten/sexy_kanten_teddy_-_zwart_12337.html Ze zitten perfect! De setjes zijn one-size en volledig van kant. Beide setjes zijn te vinden in de kleuren zwart, paars en roze. Naast deze modellen hebben ze nog veel meer mooie lingerie. Ik ben echt onder de indruk! Het kanten motief is erg mooi en ik voel me helemaal sexy. De stof rekt goed mee dus een maatje meer zou deze teddy ook goed passen. Kleine dames zo als ik kunnen hem in ieder geval zeer goed dragen.

Het paarse setje heeft ook nog een schattig strass elementje. Deze zit los en daar kun je lekker mee spelen. De teddies kunnen niet geopend worden aan de onderkant. Het paarse setje kun je hier vinden voor €24,95, dit model hebben ze ook in het blauw. Hier kun je het zwarte setje vinden voor €26,95.

Reviews

Binnenkort zul je reviews van deze producten op mijn site kunnen vinden. Reviews zijn ontzettend handig. Voor sextoys, zijn ze kwalitatief goed en wat vind je ervan, maar ook van lingerie. Door te vertellen wat je bouw is en hoe het setje bij je zit, of deze nu goed zit of niet, is enorm handig.

Koop je weleens sextoys of lingerie on line? Plaats dan een review om je medemens te helpen met het maken van een goede keuze! In het volgende stukje beschrijf ik een tijdelijke actie, om jullie aan te sporen reviews te schrijven over producten uit mijn webshop.

 Korting %

De vanaf nu én gehele maand mei krijg je 5% korting op je gehele bestelling uit mijn shop! (Verzendkosten uitgezonderd) Als je een review plaatst en mij hier een mailtje over stuurt krijg je een code die nog het hele jaar geldig is voor 15% korting op je bestelling.

Gebruik deze code bij het betalen: Katie2015mei

Zijn er producten die jij graag zou willen hebben? Of waar je graag een review over wilt lezen? Probeer ze eens uit en laat het me weten op twitter, facebook of in de comments 🙂 Wil je weten wanneer er een nieuw artikel on line komt? Schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

 1. Hoi. Super leuke speeltjes. Mooie inspiratiebron 🙂

  Een belasting gerelateerd vraagje: trek je de toys die je speciaal voor het cammen koopt af van je inkomsten? Twijfel of je het kan zien als materiaal. Persoonlijke verzorging zou ook kunnen, dan mag het niet. ..ben benieuwd hoe jij dat ziet.

  Dank alvast,
  Kyntana

  • Hey!

   Heb je ook het belasting artikel gelezen? Van die zelfde adviseur kreeg ik bericht dat dit niet mogelijk is, net als met kleding. Qua laptop, webcam, internet lasten ligt het weer anders maar.. dan moet je wel ingeschreven staan bij de KvK als freelancer!

   Liefs,
   Katie

 2. Bij xmodels moet je toch een btw nummer hebben ? Daar werk jij ook heb je wel een kamervankoophandel nummer ? Mvg Chanel

LEAVE A REPLY