Vragen van camgirls

12
Vragen van camgirls

Er komen steeds meer reacties op mijn artikelen, super bedankt daarvoor! Soms staan er vragen in van camgirls die ik uitgebreid beantwoord. Ik krijg ook heel vaak vragen van camgirls of meiden die twijfelen om camgirl te worden via mijn contactpagina. Ik besloot een keer een aantal vragen van camgirls en mijn antwoorden met jullie te delen.

Q&A

Ik wil camgirl worden en ben opzoek naar goede sites, en ik wil dat onder een andere naam doen maar aan mijn bankrekening is natuurlijk mijn eigen naam gekoppeld weet je toevallig of dat problemen kan veroorzaken?

Alleen de medewerkers van het camplatform kunnen jouw naam zien. Je moet sowieso een kopie van je ID kaart of paspoort opsturen zodat ze zeker weten dat je meerderjarig bent. Klanten kunnen op geen enkele manier jouw ‘echte’ naam zien, alleen de naam die je opgeeft.

Jij camt bij meerdere platforms tegelijk, las ik… dit is iets wat je ook aan zou raden?

Ja ik kan dat wel aanraden. Er komt verschillend publiek op af en zo leer je zelf beter hoe je met verschillende klanten om kunt gaan. Ook kom je er dan eerder achter wat je fijn vind. Zo dacht ik eerst dat een chatbox met meerdere klanten niks was voor mij, omdat ik altijd 1op1 camde bij Clubsense. Dat was niet het geval, ik moest er gewoon handig in worden en nu vind ik dat heerlijk.

Staat jouw microfoon altijd aan en communiceer je dan zo met de mannen of type je veel?

Mijn microfoon zet ik eigenlijk nooit aan. Puur omdat ik niet wil dat mensen om mij heen mij kunnen horen. Ook kan je stem herkend worden en ik cam graag volledig anoniem. Ik heb dit weleens gedaan, ik heb bijvoorbeeld ook gedanst op muziek. Chatten, showen en met jezelf spelen zijn toch wel het populairst hoor. Zorg ervoor dat je in ieder geval contact hebt met je klanten en kunt peilen wat ze ervan vinden. Je kunnen horen vinden ze ook heel leuk, voornamelijk als je kreunt en lacht en pas op want sommige klanten kunnen je vragen om het uit te schreeuwen 😉

Weten vriendinnen van jou van je werk of bijna niemand?

Alle vriendinnen die het van mij weten zijn positief en niet veroordelend, maar ze zouden het zelf nooit doen. Omdat ze het niet durven, of het toch een beetje gek vinden.

 Dingen waar ik niet op reageer

Omdat ik ook schrijf over mijn ervaringen met swingen krijg ik vaak vragen van lezers die met mij in contact willen komen om te swingen. Dit is iets wat ik niet doe. Ik wil mijn privé leven en mijn blog graag gescheiden houden. Het is heerlijk om hier eerlijk te zijn over alles wat ik doe en het is nog leuker dat anderen dat leuk vinden om te lezen.

De reden voor mijn blog is het helpen van camgirls en meiden die twijfelen om camgirl te worden. Ik heb geen interesse om met lezers te daten. Daarnaast vind ik het heel belangrijk om mijn identiteit te beschermen. Niemand weet dat ik dit blog bij hou. Een extra geheim zodat ik mijn passie kan delen met anderen, jullie!

Vraag me dus niet om te daten, daar reageer ik niet op. Verder doe ik mijn best ieder haar/zijn vragen altijd zo snel mogelijk te beantwoorden! Complimentjes krijgen of tips vind ik ook heel erg leuk.

Heb jij ook vragen waar je mee zit? Laat het me weten in de comments, op twitter of facebook, ik help je graag! Daar kun je ook snel zien wanneer er een nieuw artikel online komt of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

 1. Weet jij hoelaat meestal het geld op de bank staat van Islive? Morgen word het weer overgemaakt maar kan alleen nergens vinden hoe laat dat ongeveer is. Ik heb ING btw. Mischien dat jij het weet 😉 xx

  • Hi Daisy! Nee helaas weet ik dit niet, nooit op gelet ook eigenlijk. Misschien dat de Islive helpdesk je verder kan helpen? Liefs, Katie

 2. Hey Katie! Wat een ontzettend leuk blog heb je zeg! Blij dat ik het gevonden heb 🙂
  Ik denk er namelijk zelf ook aan om te gaan cammen, ik vind het nog wel erg spannend. Ik zag dat jij ook ervaring had bij Club Sense. Is je dat een beetje goed bevallen? Daar heb ik mijzelf aangemeld namelijk. Of heb jij echt betere ervaringen bij andere sites?
  XXX

  • Hey Viola! Wat leuk dat je zo blij met me bent 🙂
   Ik ben begonnen met cammen bij clubsense en dat is me qua klanten goed bevallen. 1op1 is heel relaxed en je kunt al je aandacht op 1 iemand richten en ervaren hoe klanten op je reageren. Ik had eigenlijk altijd wel klanten als ik daar on line ging.. Nu chat ik veel bij Xmodels en soms Islive, dit zijn groepchats. Dat vind ik nu heerlijk, al gaan er soms kijkers weg als ik ze niet genoeg aandacht kan geven. Xmodels zit goed in elkaar en ik heb nooit problemen met de service of de functies. Het verdiend voor mij een stuk beter dan clubsense (CS). Bij CS was er wel vaak onderhoud en als klanten je op mobiel willen bellen kost dat jou extra geld (niet op een vaste lijn). De klantenservice vond ik erg vervelend, je mag bijna niks op het forum plaatsen bijv., ze zijn heel beschermend. Ook gaan ze je bellen als je een aantal weken niet on line bent geweest, dat vond ik supervervelend maar als je met regelmaat on line bent zul je daar geen last van hebben.
   Dat zijn mijn voors en tegens 😉 Ik hoop dat je er iets aan hebt en laat mijn mindere ervaringen je niet tegenhouden als het je een leuke plek lijkt. Ik ben heel benieuwd hoe het je bevalt!
   Liefs.
   Katie

 3. ook ik heb me aangemeld bij club sense en hoop dat me dit gaat bevallen… ik lees wel steeds dingen over storingen en dat soort dingen… hopelijk krijg ik er geen spijt van..

  • Hee daar!

   Net zoals veel andere sites hoef je niks te betalen om ergens te gaan werken. Mocht het niet bevallen, kun je er dus zo weer vanaf!

   Liefs,
   Katie

 4. heyy wat een leuke blog!
  ik ben pas begonnen met cammen bij islive, dus vind dit erg leuk om te lezen!
  alleen dat met meerdere chatters, pfoeh moet ik nog even handig in worden hahah

  xx Chloé

 5. Hi Katie, k wil ook graag beginnen met camwerk, nou merk ik dat de verdiensten moeilijk te vinden zijn, heb je ook ervaring met chaturbate die met tokens werken?, als beginner, waar zou jij beginnen?

  • Hi Angie 🙂

   Ik heb me daar ooit aangemeld maar snapte er helemaal niks van haha. Mijn eerste ervaring was met clubsense, lekker 1op1 chatten. Dat was erg prettig om mee te beginnen maar nu ben ik fan van Xmodels. Zij zijn erg duidelijk in je verdiensten. Maar; hoeveel je echt gaat verdienen: moet je uitproberen. Dat kan aan vanalles liggen, hoe laat of welke dag je on line gaat en hoeveel zin jij die dag hebt in werk!

   Chaturbate is erg onduidelijk dus dat is een site waar ik niet zou beginnen, maar die keuze is uiteindelijk aan jou (en dat is het meest fijne aan deze baan)

   Succes! Liefs,
   Katie

 6. Hoi..

  Ik ben al een tijdje van plan om te gaan camen alleen of met mijn vriend(anoniem) ik kan krijg alleen niet veel hoogte van de sites waar ik op kom plus de nare verhalen die ik lees.. heeft iemand misschien een goede tip?

LEAVE A REPLY