Chatten als camgirl

0
Chatten als camgirl

Chatten doe je heel veel als camgirl, tenzij je ervoor kiest om je geluid aan te zetten. Hoe dan ook is gespreksvoering een groot onderdeel van je werkzaamheden als camgirl. In een aantal artikelen (zoals deze) liet ik je zien wat ik draag, doe en verdien tijdens een avond cammen. In dit artikel laat ik je zien hoe je kunt chatten als camgirl. Een aantal van mijn gesprekken met klanten, un cut.

OkΓ© dat is niet helemaal waar πŸ˜‰ soms heb ik zinnetjes naast elkaar gezet, terwijl er vaak zinnen in drie delen de chat binnen kwamen. Ook ben ik vaak na een tijd aan het spelen, en blijven mijn kijkers geile zin na zin geile opmerkingen maken waar ik bijna niet op antwoord. Soms omdat het gewoon niet nodig is, en soms ben ik echt even te druk. Ik bedoel, that’s what it’s all about right, play time ;). Deze stukken heb ik niet helemaal uitgeschreven!

Namen, woonplaatsen en leeftijden van mijn kijkers heb ik veranderd.

Ik ben op 14 juli rond 14:00 on line gegaan op Xmodels. Ik had een paarse body aan die ik een tijd geleden besteld heb. Daarnaast had ik nog zwarte pumps aan en ik lag op mijn bed. In deze afbeelding die je mijn chatroom. Ik ben net on line in de freechat, er is nog niemand in mijn chatbox. De kleine afbeelding is mijn foto op de website, op de grote afbeelding zie ik mezelf live.

Mees

Al snel kwam ik in een betaalde chat, want Mees kwam binnen. Ik kende deze kijker nog niet en hij begon met kletsen.

Mees: hee goedemiddag

Mees: leuk kanten lingerie :p

Katie: Middag πŸ™‚ dankuwel

Mees: mm sexy lijfje

Katie: kan ik jou ook zien?

Mees: en mooi uitdagende lach

Mees: waar kom j vandaan

Katie: uit Amsterdam, en jij?

Mees: ik uit Dordrecht

Katie: oke, daar heb ik wel eens van gehoord.. denk ik..

Mees: haha onder Rotterdam

Katie: ah oke,Β geboren en getogen?

Mees: ja, jij echte amsterdammer?

Katie: hoe ben jij deze middag op de chat beland πŸ˜‰ ? Leuk koppie!

Mees: euh was wat eerder vrij, dankje

Katie: Nice

Mees: en hele dag al wat kriebels

Mees: wat brengt jou hier met je ondeugende koppie

Katie: ook kriebels haha, al een paar weken.

Katie: Zo lang niet on line geweest!

Mees: oh wel van je kriebels genoten?

Katie: Nog niet, lig pas 10 min op bed haha

Mees: has no more credits and has left the room

Ter indicatie, dit was een gesprekje van maar 5 minuten! Ik had alle tijd voor hem doordat ik nog geen andere kijkers had. Gelukkig kwam hij snel weer terug.

Mees: hee moest ff snel wat credits ophalen haha

Mees: en je snoetje lokte me toch om even te blijven

Katie: Ahw! Ik dacht al dat je me niet meer leuk vond *bloos*

Mees: maar vakantie aan t vieren?

Lesley

Lesley: Heey *hearteyes*

Katie: Hey πŸ™‚

Lesley: je ziet er geweldig uit *hearteyes*

Katie: thnks! kan ik jou ook zien?

Lesley: Cam is helaas stuk, maar heb wel foto’s

Lesley has shared a picture with you

Katie: Hoe dan, hottie in me chat haha!

Lesley: Haha je bedoeld jezelf πŸ˜‰

Katie: twee dan πŸ˜‰

Lesley: Haha lekkerding πŸ˜‰ je ziet er echt geweldig uit en wordt erg geil van jou *bloos*

Katie: I like that, hoe ben jij hier op de chat beland vanmiddag?

Lesley: Beetje verveling en ben beetje geil, en jij ziet er echt super goed uit dus vandaar

Katie: oke oke πŸ˜‰

Lesley shared a picture with you

Katie: Nice πŸ˜‰

Lesley: ghehe πŸ˜‰

Katie: wanneer heb je voor t laatst geneukt πŸ˜‰ ?

Lesley: vorige week :p

Lesley has left the room

Ja hij was opeens weg, dat gebeurt weleens. Waarom? geen idee.. Misschien zag hij niet genoeg body, ik was immers druk bezig met 2/3 klanten bezighouden op de chat!

Michiel

Michiel: hee alles goed?

Katie: heey πŸ™‚ ja zeker, met jou?

Michiel: hey mooi zo, ja hier ook hoor. kusje

Katie: :* mooi zo. wat brengt jou hier deze middag?

Michiel: mijn pc en toetsenbord, flauw he

Katie: haha echt wel

Michiel: kijk hier wel eens vaker

Katie: okey πŸ™‚ en wat doe je dan meestal?

Michiel: dus zo kwam ik bij jouw

Katie: kan ik jou ook zien?

Michiel: misschien kan het proberen, maar ben niet zo mooiΒ als jij hoor

Katie: leuk (k)

Michiel: hahahaha ja das zeker, voor jou wel

Katie: netjes gekleed πŸ˜‰

Michiel: ja he

Katie: echt wel hihi

Michiel: dat maak je niet vaak mee

Katie: my lucky day hahaha

Michiel: bofkont hahaha, jij bent ook mooi gekleed alleen iets schaarser

Katie: dat klopt πŸ˜‰

Michiel: staat je goed dat paars

Katie: bedankt πŸ™‚

Michiel: zin om te spelen?

Dat liet ik mij geen twee keer zeggen. Ik pakte mijn wit/paarse vibo erbij en ben lekker gaan spelen. Michiel ging maar door over hoe geil hij me vond en terwijl hij vroeg of ik zo bovenop hem kwam zitten, liet ik mij over mijn vibo glijden alsof ik bovenop hem zat. Hierdoor was het compleet overbodig om nog tegen hem te kletsen. We kwamen allebei klaar en kletsen nog even verder.

Katie: hmmm dat was lekker

MIchiel: je ben zoooo geil, het was heeerlijk

Katie: zeker wel

Michiel: dit moeten we nog maar eens doen

Katie: ik zal proberen eerder on line te gaaan dan over n paar weken haha

Michiel: ja goed idee

Katie: haha ja tch wel πŸ˜‰

Michiel: doen we het nog eens over, groetjes he, je bent een kanjer

Katie: fijne middag nog πŸ™‚ geilerd

Michiel: doegg, ja jij, kussie

En toen verliet Michiel mijn chatroom, die zie ik vast nog een terug als ik weer on line ben ;).

Phill

Phill: WOW sexy!!

Katie: thks πŸ˜‰

Phill: van waar in NL??

Katie: Amsterdam πŸ˜‰ en jij

Phill: Brussel

Katie: Okey πŸ˜‰

Phill: Mag ik je kontje s zien?

Phill: heerlijk, neuk je wel es tegen betaling??

Katie: Nog nooit gedaan

Phill: interesse?

Phill has left the room

Al na een minuut dat ik niet reageerde verliet deze kijker mijn chat. Ik neuk niet tegen betaling en ben daar eigenlijk altijd eerlijk over. Voor sommige is het maar een fantasie, anderen zijn heel serieus en zodra ze merken dat het er niet in zit vertrekken ze.

 

Dit waren ze voor nu. Ik hoop dat jullie het leuk vonden eens echt te lezen hoe mijn gesprekken verlopen in de chatroom. De ene keer heb ik meer tijd voor een goed gesprek dan de andere keer. Ik heb zo mijn standaard dingen waarmee ik het gesprek op gang breng. Denk eraan dat ik niet wil bereiken dat iedereen een kopie van mij wordt, maar als je hier inspiratie uit haalt vind ik dat alleen maar leuk!

Hoe gaan jouw gesprekken in de chat? Heb je tips voor mij of andere camgirls? Laat het me dan weten in de comments!

Vond je dit artikel leuk? Like me dan op facebook en volg me op twitter! Β Vergeet je niet te abonneren op mijn nieuwsbrief.

Love,

Katie

 

LEAVE A REPLY