Mijn ervaring als camgirl – 2

12
Mijn ervaring als camgirl – 2

Als je twijfelt om camgirl te worden ga je op zoek naar ervaringen van anderen. In een reeks aan camartikelen deel ik mijn ervaring als camgirl met jullie. Vanaf dit jaar ben ik begonnen met al mijn ervaringen opschrijven. Hoeveel ik gewerkt heb, wat ik aan had en wat ik heb verdiend. Dit allemaal om jou een beeld te geven wat je kan verwachten als je camgirl bent/wordt. Lees verder voor mijn ervaring als camgirl in februari!

Februari begon ontzettend slecht, ik heb namelijk een hele tijd helemaal niet gecamd! Op 25 februari vond ik het dan echt genoeg met de stilte en besloot ik me weer een aan te melden op Xmodels. Je komt dan on line op de site Xcams. Hier heb ik al een tijd niet on line geweest en ik wilde even kijken of het nog werkte. Mijn profiel was weer ready to go! Let wel op als je je opnieuw aanmeldt op een camplatform. Mijn profiel was gedeactiveerd. Mijn profielnaam en betaalgegevens waren niet meer ingevuld. Dat moet natuurlijk wel en gelukkig geeft Xmodels je netjes een seintje dat die velden nog leeg zijn in je profiel!

Woensdagochtend 25 februari

Wat begon als onschuldig testen of mijn profiel het nog deed ging al snel over in een geile chat sessie met een aardig aantal klanten, 61 stuks van half 10 tot kwart over 12. Nu weet ik weer wat ik zo leuk vind aan Xmodels, je ziet alles! Een chat komt ‘pling’ de chat binnen en er staat bij wat voor taal hij spreekt, je kunt zien waarin hij zijn naam veranderd en als je daarop klikt kun je zien of deze klant al eerder in je chat is geweest én wat voor notities je misschien hebt gemaakt! Nu moet ik bekennen dat ik daar niet altijd de tijd voor heb, ik heb er deze ochtend weer meer gebruik van gemaakt.

Notities kun je ook nog maken als je klant de chat al uit is. Als je op een van de namen klikt staan daar alle klanten waar je mee gechat hebt, maar wel alleen als ze 1op1 tegen je gekletst hebben. Niet als ze alleen in de groepchat geweest zijn, dat kost overigens geen extra geld. Een privé sessie wel. Net als bij Islive gaan dan alle andere gesprekken op mute, de meeste klanten verlaten dan je chat. Dit heb ik een minuutje gedaan. Sommige klanten klikken daar per ongeluk op volgens mij, en zeggen vervolgens niks. Wat nieuw voor me was is dat je klanten zelf een berichtje kunt sturen. Als ze je chat verlaten staat er ‘stuur een bericht’. Dan kun je iemand bedanken, of vragen wanneer hij weer komt. Echt super grappig! Ik heb alleen geen idee of ze dat lezen en nog geen berichtjes terug gehad. Hierboven kun je zien dat het ‘private tariff’ op x4 staat. Dit betekent 4 keer het normale tarief wat een klant betaald om met je te chatten.

Bij Xmodels heb je ook een gratis chat. ’s Ochtends vroeg is dat een gekkenhuis, op een gegeven moment had ik 15 klanten in mijn chat! Die niks betaalde.. Die zijn heel snel weg zodra een klant begint met betalen, dan worden ze er door het systeem uitgegooid. ’s Avonds zijn er veel meer betalende klanten en zit je eigenlijk nooit in de free chat. Deze morgen had ik een jongen van 11 (!!!) in mijn freechat. Ik kon niet zo snel zien hoe ik hem eruit smeet maar toen waren zijn gratis minuten op.

Als een klant je chat verlaat zie je vaak een reden. Zijn gratis minuten zijn op, zijn credits zijn op, hij is naar de pagina met alle webcammers gegaan of naar zijn favorieten. Ik vind dat heel interessant om te weten en ben ook altijd benieuwd naar de reden. Als een klant terug komt en het oude chatscherm met deze klant staat nog open kun je zien dat dit dezelfde persoon is. Het gehele gesprek terug lezen kan alleen niet, dat kan tijdens de chat ook maar een klein stukje.

In bijna 3 uur cammen heb ik 50€ verdiend. Heerlijk chillend op mijn bed terwijl ik leuke gesprekken had, lekker met mezelf een een sextoy gespeeld heb en een aantal klanten blij heb gemaakt. Hoeveel klanten ik heb gehad, wat mijn waardering is en mijn verdiensten kan ik uitgebreid bekijken in mijn profiel. O ja, klanten kunnen je ook een waardering geven van 1 tot 10 en dit kun je ook zien tijdens je chat! Zo leuk 🙂

Donderdagavond 26 februari

Op donderdagavond ben ik van kwart voor twaalf tot ongeveer 1 uur op de chat geweest, wederom op Xmodels. Het was een lekker drukke chat vandaag. Ik heb een nette 28€ verdiend en weer aardig wat klanten in mijn chat gehad. Ik begon lekker lui op bed en had alleen mijn grote rode badjas aangetrokken. Daar had ik verder helemaal niks onderaan. Ik vind het altijd leuk om daar me te teasen. Even op m’n zij liggen en de badjas optillen, en hem daarna gewoon weer lekker aandoen.

Ik heb heel veel leuke chats gehad en vandaag gebeurde er iets speciaals. Ik kreeg mijn eerste virtuele kadoo ooit! Een bosje bloemen, ter waarde van 0,23 cent. Deze klant was een aardige tijd in mijn chat geweest met zijn cam aan en had heerlijk van me genoten. Veel mannen hadden hun cam aan vanavond, ik kan dat nog steeds erg waarderen.

Ik had een klant die heel veel typte, korte zinnen, met alles wat hij wilde doen. Dat was ontzettend leuk maar na een tijdje had ik 5 klanten in mijn chat en kon ik niet meer alles bij houden wat hij zij en al helemaal niet al mijn aandacht op hem vestigen. Niet heel lang daarna heeft hij mijn chat verlaten.. Heel erg jammer, maar ik probeer mijn aandacht altijd te verdelen. Als je echt zo graag 1op1 wil cammen kun je beter naar een andere site gaan of een privé gesprek aanvragen! Hij was wel heel aardig, en ik ben waarschijnlijk te aardig dat ik me daar dan een beetje lullig over kan voelen. Want eerlijk is eerlijk, hij wist van te voren waar hij aan begon.

Zaterdagavond 28 februari

Op zaterdag avond heb ik me lekker vroeg aangemeld bij Xcams, om kwart over 8 ben ik begonnen. Ik had weer een mooi setje aangetrokken me kousen en hoge hakken. Ik begon direct op bed en wachtte rustig af. Na 10 minuten was er op 5 gratis klanten na nog helemaal niemand in mijn chat gekomen! Zo rustig had ik het in geen tijden gehad.. Tot er opeens iemand kwam chatten. Het duurde even voor hij zijn naam veranderd had, ‘Hij zal wel per ongeluk binnen gekomen zijn en zo weer weggaan’ dacht ik. Het tegendeel bleek waar. Na wat vragen en voorstellen vroeg ik hem waarom hij mijn chat binnen was gekomen.

‘Oké ik zal je helemaal eerlijk antwoord geven.. Ik volg je op twitter en had je al een paar keer gemist. Daardoor ben ik wel nieuwsgierig geworden naar het cammen en ben eigenlijk speciaal voor jou gekomen!’ Ahhh wat leuk! Mijn avond was meteen weer goed :). We hebben nog gekletst over mijn blog en zijn privé leven, maar na een tijdje stelde ik een soms wat gênante vraag. ‘Wil je verder met me blijven kletsen of heb je zin om met me te geilen?’ Dat laatste zag hij wel zitten.

Oh blijkbaar had hij veel geleerd van mijn verhalen. Ik zat doggystijl voor de webcam met een van mijn sextoys te spelen, ondertussen aandachtig aan het lezen wat hij me allemaal schreef. ‘Ja neuk dat kleine kutje van je lekker, je maakt me echt zo geil, mmm ga maar lekker door ik vind het heerlijk’. Zulk soort dingen 😉 Hij gaf ook aan dat hij moest spuiten en dat vind ik altijd zo lekker om te horen/lezen! Daarna hebben we nog even verder gekletst, maar na een tijdje waren zijn credits bijna op dus hebben we gedag gezegd.

Er is in de tussen tijd misschien drie keer een andere klant bij gekomen waarbij ik maar één keer de kans kreeg ‘halloo’ te zeggen. Ja dat ik on line bleef was echt voor hem en ik heb maar weinig verdiend. Maar dat was het evengoed allemaal waard! Het was ondertussen 10 over half 10. In bijna anderhalf uur was het totaal aantal mannen in mijn chat 10. Ik meldde me af op Xmodels maar besloot nog even on line te gaan bij Islive.

Ook bij Islive duurde het maar tot er iemand in mijn chat kwam. Dit waren niet zomaar mensen, het was een stel! Hun webcam ging al snel aan en twee aantrekkelijke jonge mensen vroegen mij of ik haar of hen samen wilde zien spelen. Daar zeg ik geen nee tegen! Ik vroeg of ze ook swingers waren, ik weet niet zeker of ze begrepen wat ik bedoelde. Hij antwoordde dat zij weleens seks had met een man voor geld. Ze camde ook weleens met hem voor geld, via Skype. Die meneer was op dat moment aanwezig en wilde seks met haar hebben, helaas mocht ik dat niet zien.

Terwijl zij nog wijdbeens op het bed met zichzelf zat te spelen, en ik ondertussen lekker mee deed, kreeg ik nog een handkus en een knipoog van haar! Hij wilde ook wel voor seks met ons allebei betalen, en dat leek haar wel erg leuk. Ik krijg dat aanbod wel vaker maar nooit op deze manier! Helaas werd de betalende man ongeduldig en moesten ze nu echt gaan. Wie weet zie ik ze nog eens terug, of ik betaalde seks wil hebben weet ik niet. Ik denk van niet..

Daarna heb ik me ook bij Islive maar weer afgemeld, er was verder niemand! Ik was nog geen 20 minuten online vanaf 21:45 en heb 3,5€ verdiend haha. Nu heb ik niet tot laat gecamd en ik had het nog kunnen proberen, maar ik hou het graag leuk en heb nog even een filmpje gekeken.

Wil je je ook aanmelden bij Xmodels? Klik dan hier. Heb je interesse om ook te cammen bij Islive? Klik dan hier.

Hoe heb jij februari ervaren? Heb je ook grappige ervaringen gehad net als ik of juist minder leuke?

Laat het me weten in de comments of op  twitter of facebook! Daar kun je ook snel zien wanneer er een nieuw artikel online komt of schrijf je anoniem in voor mijn nieuwsbrief.

Dikke kus,

Katie

Let op! Deze verdiensten zijn persoonlijk en geven geen garantie op soortgelijke verdiensten.

 1. Hi Katie,

  Ik vind deze artikelen erg interessant om te lezen!
  Heb je er ooit aangedacht om je aan te melden bij myfreecams? En zoja, als je dat gaat doen zou ik het leuk vinden als je je ervaring hier zou delen!

  • Hi Daisy, dankjewel! Wat leuk om te horen 🙂
   Werk jij daar toevallig? Je eigen ervaring delen mag altijd, je kunt me ook mailen via ‘contact’!
   Ik heb hier via wecamgirls.com aardig wat over gelezen en het trekt wel mijn interesse 🙂
   Liefs, Katie

  • Oke! Morgen, beloofd! Een heel ingewikkeld artikel over belasting betalen als camgirl.. En binnenkort ook weer een artikel zoals deze waarin camgirl Jane ook een aantal camsessies deelt 🙂 Liefs xx

 2. Hoi meissie,

  Echt super jouw blog! Wou dat ik dit eerder ontdekt had.. Ik ben (met tussenpozen) al 5 jaar actief als webcamgirl. Ben ondertussen 27.. Ik merk zelf dat ik door de jaren heen een andere aanpak heb gehanteerd. Voorheen nooit met gezicht voor de cam, en wel helemaal naakt en sinds afgelopen jaar helemaal in beeld, maar ga dus nooit meer naakt. Ik merk erg dat als je je gezicht laat zien (ook in profielfoto) je compleet ander publiek aantrekt die voornamelijk gewoon willen praten of natuurlijk de leuke slaafjes. En dat is dus wat ik ook doe, geen naaktsessies voor mij en geloof het of niet ik verdien meer dan voorheen.

  Het valt mij wel op dat we op sommige vlakken veel overeenkomsten hebben. Zo heb ik ook periodes dat ik maar even een uurtje online kom dagelijks, terwijl als ik 1 avond vroeg begin ik gewoon aan 1 stuk door de minuten doorknal tot 02.00/03.00 in de nacht. En daarna weer lekker avondjes vrij kan nemen. Ik raad jou dit echt aan.

  Ook begin ik zelf nooit over iets uit te trekken of vragen of ze komen om te babbelen of te geilen. Zo snij je jezelf een beetje in de vingers. Gewoon zo lang mogelijk rekken ipv rukken 😉

  Mocht je iets willen weten of gewoon ervaringen uitdelen kan je mij mailen op amanda_classy@hotmail.com
  Heb je blogs tot aan deze gelezen ga morgen weer lekker verder.

  Succes meid! En veel minuten toegewenst!

  Xxxxxxxxxxx

  • Dag Amanda!

   Wat een leuke reactie 🙂 met mijn gezicht in beeld is nog steeds een knelpunt hoor haha..
   Wie weet over een paar jaar 😉

   Ik hoop dat je nog meer leuke dingen hebt gelezen.
   Misschien lijkt het je eens leuk om jouw ervaring te delen?

   Liefs,
   Katie

 3. Hee!

  Wat een leuke verhalen zet je allemaal op je blog neer! Ik ben een paar weken geleden begonnen met cammen en vind het erg leuk.
  Dat verhaal wat je hier verteld over islive met dat koppel?! Ik heb op mijn eerste avond denk ik dit koppel in mijn chat gehad. Wat was dat geil zeg… heerlijk.

  Hopelijk tot snel!

  X Anna

LEAVE A REPLY