wecamgirls.com

2
wecamgirls.com

Een aantal maanden geleden ontdekte ik de website wecamgirls.com. Ik was opzoek naar andere sites met reviews en tips voor camgirls net als de mijne. Wecamgirls is een heel groot internationaal network speciaal voor camgirls. Supervet! Het staat vol met leuke dingen en in dit artikel vertel ik je wat allemaal.

Profiel

Op wecamgirls maak je allereerst een eigen profiel aan. Hierin kun je verschillende informatie zetten zoals je leeftijd, land van afkomst, hoelang je werkzaam bent en op welke plekken je werkt. Net als op facebook kun je vrienden maken, status updates plaatsen en op elkaars newsfeed schrijven. Een hele leuke manier om snel met collega’s in contact te komen!

Om meer te mogen op wecamgirls, zoals verschillende pagina’s van de site bekijken, moet je je profiel eerst verifiëren. De medewerkers van wecamgirls zijn hier heel snel mee. Zo weet je ook zeker dat andere gebruikers echte cammedewerkers zijn.

Niet alleen camgirls en boys, want ja die zijn er ook, mogen een profiel aanmaken. Ook camplatformen kunnen een profiel hebben en ook met hen kun je vrienden worden.

Check hier mijn profiel!

Forum

De site heeft een heel uitgebreid forum met ontelbare topics en reacties. Je kunt hier van alles vinden. Tips over camplatformen, verlanglijstjes, sites om foto’s te verkopen en ook plekken waar je je verhaal kwijt kunt, advies kunt vragen en geven en grappige ervaringen kunt lezen.

Er is een leuke topic speciaal voor Nederlandse camgirls, check deze ook zeker even uit om snel in contact te komen met Hollandse collega’s.

Dit forum alleen al is een reden om je aan te melden op wecamgirls. Dit is de plek waar wij onze ervaringen en vragen zonder blikken of blozen kwijt kunnen. We zijn immers allemaal met hetzelfde bezig!

Site reviews

xmodelsDacht je dat er veel keuze is om te gaan cammen? Think again, ja er is nog veel meer! Op wecamgirls staan heel veel reviews van heel veel websites. Hier zie je een voorbeeld van Xmodels. Het is natuurlijk mogelijk om zelf reviews te schrijven en alle reviews volledig te lezen. De ene is uitgebreider dan de anders, dus beslis zelf waar je het meeste aan hebt en nog een tip, kijk naar de datum van de review. Veel websites veranderen over de jaren heen flink, problemen worden verholpen en er kunnen allerlei nieuwe opties toegevoegd zijn!

Je kunt ook sites vergelijken met elkaar en de best aangeschreven sites staan natuurlijk boven aan. Dit kan je helpen kiezen voor een leuk platform dat bij jouw eisen past! Alle informatie van een platform, wanneer zij uitbetalen, of er de optie is landen te blokkeren etc staat op een rijtje. Niet alleen sites worden gereviewed, maar ook betaalmethodes bijvoorbeeld. Het is handig hier over na te denken voordat je je bij een platform aanmeldt.

Winacties

En dan, last but not least, geeft wecamgirls je de mogelijkheid om mee te doen aan allerlei leuke winacties! Voornamelijk voor sextoys en lingerie. In de periode van de wedstrijd kun je een link ieder uur delen op je twitter om zo vaak mogelijk mee te doen. Daarna wordt er iemand geloot en kun je dus die prijs winnen! Zeker de moeite waard om eens aan mee te doen.

Wecamgirls heeft nog zo veel meer te bieden dan ik kan schrijven, ik daag iedere camgirl uit om eens een kijkje te nemen! Vind mij op wecamgirls en wordt vriendjes met mij en nog veel meer collega’s!

Vond je dit artikel leuk? Like me dan op facebook en volg me op twitter!  Vergeet je niet te abonneren op mijn nieuwsbrief.

Love,

Katie

  1. Hey Katie!

    Wat handig om te weten zeg! Ik had hier nog nooit van gehoord maar ik ga me zeker aanmelden. Ik ben nu ongeveer 4 jaar bezig in dit wereldje en het bevalt me prima! Ik ben op zoek naar de mogelijkheden om mezelf wat meer te kunnen ontwikkelen als camgirl en jij helpt mij hier heel goed mee op weg!
    Thanks!

    Liefs Aphrodite’s Secret♡

LEAVE A REPLY