Inactief, ga ik het cammen weer oppakken?

9
Inactief, ga ik het cammen weer oppakken?

Al een tijdje ben ik maar weinig actief, zowel op mijn blog en met cammen als camgirl. Ik schreef altijd over hoe ik mijn studie en cambaantje combineerde. Nu heb ik (eindelijk) een ‘grote mensen baan’. Dit geeft veel veranderingen met zich mee voor mijn agenda en portemonnee. Ik vind het lastig, zal ik het cammen weer oppakken?

Mijn andere werk bevalt niet zo goed als ik had gehoopt, met name mijn salaris niet. Ik werk weinig en voor weinig geld. Zo weinig dat ik twee banen nodig heb om mezelf te onderhouden. Dus eigenlijk werk ik heel erg veel en kan ik maar net rondkomen. Heeft iedereen dit zo ervaren na het afstuderen? Het leven is ontzettend duur en dan komt er nog bij dat ik moet verhuizen naar een duurdere stek.

Niet alleen geld speelt mee, ik mis het cammen ontzettend. En het schrijven ook! Alleen, nu ik niet zoveel cam, en ook niet zoveel swing, vind ik het lastig om daar over te schrijven. Het voelt alsof ik er ‘helemaal uit’ ben. Mijn leven nu bestaat uit werken en gasten oppikken uit de kroeg. Een liefdesleven hoef ik ook al niet meer te onderhouden. Wat ook betekent dat ik er iemand minder heb bij wie ik mijn geile uitspattingen en geheime baantje kan bespreken.

So far, meer voors dan tegens om weer te beginnen! Ik hoop dat al mijn lezers nog niet afgehaakt zijn en samen met mij de boel weer gaan laten rollen. Zoals de titel van mijn blog aangeeft wil ik dit vaker als een dagboek en uitlaatklep gebruiken.

Jullie zullen meer over mijn ervaringen lezen dan ooit eerder. Ook over een avond stappen? Als ik weer eens twee gasten naar huis meeneem wel. Onlangs heb ik een soa zelftest gedaan en nu mijn financiรซle situatie is veranderd zal mijn belastingaangifte er heel anders uit zien. Binnenkort ga ik weer eens naar een parenclub.

Dat en meer zullen jullie snel gaan lezen. Bedankt voor alle support en nog steeds krijg ik lovende reacties! Ik ben heel erg dankbaar dat ik mensen kan vermaken, informeren en inspireren met mijn blog.

Veel liefs en tot snel,

Katie

 1. Hey lieverdje,

  wat leuk weer is wat van je te lezen! En wat jammer om te horen dat je nu single bent, ik hoop dat het voor jou en hem de beste keuze was (met name voor jou natuurlijk). Hoe gaat het met het afstuderen? Is het einde al inzicht?
  Hoop je weer vaker online te zien en meer van je te lezen. Je verhalen waren namelijk heerlijk gedetailleerd ๐Ÿ˜‰ Waar zoek je naar in werk, misschien dat ik wat ideeรซn heb voor je, 2 koppies bedenken immer meer dan 1 ๐Ÿ˜‰

  Liefs,

  Aad

  • Hoi Aad,

   leuk dat je zo blij bent weer iets van me te horen ๐Ÿ˜‰
   een baan zoeken lukt wel in mn 1tje, anders was ik nooit camgirl geworden!

   liefs,
   Katie

 2. Hi Katie! leuk je blog!
  Kun je mij misschien meer vertellen over de loonheffingskorting? moet ik dit ook aangeven bij de belastingdienst? hoe gaat dit in z’n werk?
  Dankje! Ik ben ook net begonnen met cammen… Helaas loopt club sense de hele tijd vast tijdens chatten!

 3. Hi Katie,
  thanks voor de reactie!
  Ik heb eigenlijk nog een vraag… wat vinden mannen vooral geil om te zien?
  Hoe hou je de aandacht vast?
  Ik merk namelijk dat mannen gelijk actie willen zien… en vind het wel lastig om creatief te zijn haha
  Ik cam momenteel op clubsense

  xx

  • Hey Yasmine ๐Ÿ™‚

   Alle mannen zijn anders, ik zie het cammen als gepersonaliseerde interactieve porno ๐Ÿ˜‰ Wil je weten wat je volgende klant geil vindt? Vraag het hem! Ik weet dat mannen heel kortaf kunnen zijn, ‘dat je met jezelf speelt’ ‘Oke, zal ik zo met mn haar spelen of vind je het lekkerder als ik aan mn borsten zit ๐Ÿ˜‰ ?’

   Maak het concreet en haal je inspiratie uit je klanten!

   Veel succes,
   liefs Katie

 4. Wat een super sexy verhalen van jou zeg. Ik geniet er enorm van dit allemaal te lezen. Wij zijn รฉรฉn keer naar een parenclub geweest, vooral om te kijken overigens, wie weet gaan we nog eens. Waar ga jij meestal dan? Ook de Fun?

  Hoop snel ook weer je swing verhalen te lezen,

  F

LEAVE A REPLY