Swingen in coronatijd

0
Swingen in coronatijd

Swingen in tijden van een pandemie, hoe doe je dat eigenlijk? Zal de impact van Covid-19 onze levensstijl voor altijd veranderen? Wordt het ooit weer zoals het was? Voor veel swingers zijn dit vragen die ons nogal bezighouden. We houden al een jaar lang afstand, houden onszelf gezond, maar het duurt nu allemaal wel erg lang en je wilt toch weer een beetje plezier gaan maken. Toch? Hoe kun je nog steeds swingen in coronatijd?

Hoewel het nog niet is zoals vanouds, zijn er toch verschillende veilige manieren om jezelf weer in het swingersleven te gooien. Niet bij elkaar thuis, maar vanuit het comfort van je eigen gezellige en hopelijk Coronavrije slaapkamer. Dit is niet alleen een goede manier om lekker bezig te blijven als doorgewinterde swinger, maar ook een leuke introductie voor stellen die net zijn begonnen en het allemaal nog een beetje spannend vinden.

Hier zijn een paar voorbeelden van hoe veteranen in de swingerswereld hun activiteiten hebben aangepast tijdens de pandemie:

Sexting en masturberen

Veel swingers zijn actief gebleven op lifestyle-sites zoals SDC en binnen de gemeenschap door middel van WhatsApp en sms (sexting), chatten aan de telefoon en samen alvast heerlijke post-COVID avondjes plannen. Sexting is flirterig, leuk en veilig tijdens Covid-19. Hetzelfde geldt voor masturbatie. Als je een uitlaatklep nodig hebt, kan dit een leuke manier zijn om een ​​deel van de eentonigheid van een lockdown te doorbreken.

Experimenteren met de webcam

We zitten voor ons werk of studie al de hele dag op Zoom of andere video apps, dus die eventuele schroom voor de camera is er nu wel af. Ja, inderdaad, je kunt Zoom ook voor heel andere dingen gebruiken! Misschien een beetje ongemakkelijk in het begin, maar wie zegt dat je niet enorm kunt genieten van het experimenteren met virtuele seks met andere swingers online? Doe er eerst wat virtuele drinkspelletjes aan vooraf, en iedereen is in no time in de stemming. En het hoeft niet bij twee stellen te blijven, je kunt zelfs een complete virtuele “orgie” houden met meerdere koppels. Het kan allemaal, ga lekker los.

Andere swingers ontmoeten in coronatijd?

Heb je zin om andere swingers te ontmoeten voor een virtuele sessie, dan zijn er verschillende websites om contact te leggen. Voor de pandemie gingen mensen vooral lokaal op zoek naar andere swingers in hun omgeving om mee af te spreken, maar als het virtueel gebeurt, gaat er letterlijk een wereld voor je open en kun je mensen vinden in het hele land en zelfs in het buitenland. Sites als SDC bieden internationale swingers de mogelijkheid om contact met elkaar te zoeken. Je meldt je gratis aan, maakt een profiel aan, en kunt op zoek gaan naar stellen waarmee je klikt. Een ideale manier om toch actief te blijven als swinger en je seksleven weer een boost te geven in coronatijd!

LEAVE A REPLY