Interview voor Cam4.nl

2
Interview voor Cam4.nl

Deze week heb ik een interview gedaan met Cam4 over cammen. Deze komt op hun blog maar het leek me wel leuk mijn antwoorden alvast met jullie te delen. Enjoy!

> Vertel me eens iets over jezelf, hoe ben je buiten het Cammen om?
Ik ben een hele normale meid eigenlijk :). Gek op dansen en op stap gaan, en maak hier bij snel nieuwe vrienden. Daarnaast ben ik een zorgzaam type, maar ik zal absoluut niet over me heen laten lopen.

> Hoe ben je bij Cam4 gekomen, en hoe/waarom ben je begonnen met Cammen?
Ik zocht een nieuwe site om op te cammen en die vond ik via wecamgirls. Over cam4 zijn veel reviews geschreven en de meeste wel aardig. De site die het werken al camgirl promoot ziet er netjes en duidelijk uit, daarom besloot ik het hier te proberen.
Al 3 jaar geleden ben ik begonnen met cammen, ik zocht een passende bijbaan naast mijn studie! Mijn toenmalige vriend kwam met het idee om te gaan cammen, en dat leek me eigenlijk wel heel spannend!

> Voyeur of exhibitionist, wat kwam voor jou eerder?
Exhibitionist. Ik kan me nog herinneren dat toen ik 14 jaar was ik fantaseerde over de jongens die ik leuk vond. Dat was met name in de badkamer, als ik me stond te douchen en zij aan de andere kant van het raam naar me stonden te kijken. Achteraf gezien was het douchen nooit zo romantisch als in min fantasieën, die zich snel uitbreidde naar andere taferelen. Zo fantaseerde ik tijdens de seks weleens dat andere ons konden zien, en buitensex of in een auto vind ik nog steeds extra geil!

> Heb je wel eens iets op CAM4 gedaan waarvan je nooit gedacht had dat
> je dat ooit zou doen?
Aangezien ik al een tijd cam, nee niet echt. Alleen dan dat ik hier nog veel vaker in een badjas zit te babbelen in het Engels haha.

> Heb je fetishes?
Ik kan erg onderdanig zijn, en hier 1op1 erg ver in gaan. Ook vind ik gangbangs en orgies heel geil om te zien en aan mee te doen!

> Heeft het cammen iets verandert in je (seks)leven?
Ik heb een stuk meer zelfvertrouwen, want ik word meestal overladen met complimentjes én bewijs. Al een heleboel mannen zijn klaargekomen terwijl ze naar mij aan het kijken waren, en dat geeft een kick!

> Single, in een relatie, wat heeft je voorkeur?
Pff mag ik allebei? Kunnen flirten en met andere dansen, omdat ik dat zo leuk vind. Maar ondertussen wel een maatje voor het leven hebben waarvoor je alles over hebt? Te mooi om waar te zijn eigenlijk, ik moet hem nog tegen komen! Een swingersrelatie zou geen must zijn, maar ik denk dat dat wel extra leuk is.

> Welke sekservaring had je achteraf gezien graag op Cam4 gedeeld?
Ik deel bijna al mijn sekservaring op cam4. Hier kan ik al mijn verhalen kwijt aan mensen die het over het algemeen leuk vinden om te horen en respecteren. Daarnaast vinden mijn kijkers het erg leuk om te horen dus is het een win-win.

> Vertel eens iets over je favoriete seks speeltje?
Een buttplug! Tijdens het cammen vinden mijn klanten hem supergeil en het is erg lekker om hem in te hebben. Ook tijdens de seks maakt het alles een stuk geiler en lekkerder, ja ik ben fan!

> Wat voor advies heb je aan nieuwe modellen?
Blijf dicht bij jezelf, laat je niet gek maken en maak lol!

> Wat is je meest gênante moment geweest op Cam4?
Heb je even, ik geloof niet dat ik kan kiezen haha. Die keer dat mijn groepsshow niet doorging omdat ik niet snapte dat ik hem zelf aan moest doen. Of die keer dat ik net te laat was met mijn laptop aan de stroom leggen. En dan heb je nog de keren dat ik iets liet vallen.. Ik ben gewoon nogal onhandig ;). Mezelf laten zien op cam vind ik helemaal niet ongemakkelijk of gênant 🙂

> Wil je nog iets kwijt aan je fans?
Wat leuk dat jullie naar me komen kijken! Ik hoop jullie nog vaker te zien en spreken, I want to be the reason you cum 😉

Vond je dit artikel leuk? Like me dan op facebook en volg me op twitter! Tag me als je ook leuke vragen voor me hebt en vergeet je niet te abonneren op mijn nieuwsbrief.

Love,

Katie

Interview voor Cam4

 

  1. hallo katie,ik heb je blogs gelezen en ik denk er al n tijdje aan om webcammeisje te worden omdat ik best nu het geld heel goed kan gebruiken.maar ik weet niet hoe ik dit moet aanpakken.zou jij me mss op weg kunnen helpen?dankjewel.gr wendy.

LEAVE A REPLY