Katie’s favorieten – sextoys

0
Katie’s favorieten – sextoys

Dit artikel schreef Katie maar het is nooit online gekomen. Er staan leuke toys en ideeën in dus hebben we besloten haar artikel alsnog te delen. Deze toys zijn allemaal verkrijgbaar in de webshop. Enjoy!

Al eerder schreef ik over mijn webcam toys en deelde ik een bestelling met nieuwe sextoys. Inmiddels heb ik echt favorieten ontdekt voor mij en mijn klanten. Tijd om ze met jullie te delen!

Buttplug

Hoe kbutplug diary of a camgirlan het ook anders, een buttplug! Onlangs schreef ik hier een uitgebreide review over en ik ben nog steeds fan. Het staat heel sexy, doet heel stout voor komen en bijna alle mannen vinden anaal stiekem (of niet stieken) heel erg geil. Ik combineer het graag met een ander speeltje.

Klik hier als je er ook een wilt!

Dildo

dildo

In combinatie met de bovenstaande buttplug en ook mijn andere trouwens (van glas) is een plastic vibrator of glazen dildo geen feest. Deze dildo ziet er heel echt uit en is heerlijk zacht! Het is een fijn18 cm, en is vrij spits wat inbrengen vrijwel altijd gemakkelijk maakt. De zuignap is ook geniaal achter de cam.

Klik hier als je er ook een wilt!

Vibrator

vibrator

Eerst moest ik even wennen aan een vibrator en vond ik het getril maar niks. Deze vibo doet echt wonderen en heel een cool uiterlijk. Mannen vinden het geil als ze kunnen zeggen hoe hard hij moet trillen. Deze gebruik privé ook wel eens;). Geloof het of niet, ik heb hem ooit van een klant gekregen!

Klik hier als je er ook een wilt!

Sextoys, hoe zet je ze in?

Als ik zin heb doe ik mijn buttplug wel eens in voordat ik ga cammen. Vooral op IsLive is dat leuk want als je on line gaat deel je direct wat je aan het doen bent. Omdat deze zo’n mooi diamantje heeft valt hij snel op als je maar even je billen laat zien.

Soms laat ik de toys achterwege en pak ik ze pas als iemand er naar vraagt. Smaken verschillen en zeker niet alle mannen vinden het leuk. Als je 1op1 camt komt de vraag vanzelf wel als ze interesse hebben. Als ik even niet weet wat ik kan doen stel ik het zelf voor. Remember: hoe langer ze met je praten hoe meer je verdiend. Doe er niet super lang over maar je mag best doen of je ze nog “even moet pakken”.

Een dildo of vibrator, of die nu realistisch is of niet, kun je op meerdere plekken gebruiken. Je kunt je sextoy bijvoorbeeld pijpen, er op spugen, glijmiddel op smeren, aftrekken, en ga zo maar door. Er zijn mannen die graag instructies willen om zich af te trekken. Met je toy kun je dit voordoen!

Zoals je ziet zijn er tal van mogelijkheden. Naast deze toys gebruik ik er nog wel meer maar deze pak ik het meest.

Wat voor toys gebruik jij graag? Laat het me weten in de comments!

Liefs,

Katie

LEAVE A REPLY